Šaban Šaulić život je izgubio u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj dok je išao prema aerodromu.

Galerija


Prije nekoliko dana napustio nas je legendarni folk-pjevač Šaban Šaulić.

Vezani članci Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Nevjerojatan život tragično preminulog kralja narodne glazbe: Već je jednom prevario smrt, ali doktori su ga tada spasili Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić poginuo u Njemačkoj! Otkriveni detalji teške nesreće

Glazbenik je izgubio život u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj dok je išao prema aerodromu. Nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u sjeverozapadnom dijelu Njemačke, u kojem je pjevač nastupao, a u vozilu je bio s vozačem i kumom. Prebačen je u bolnicu, no, nažalost, nije preživio.

"S velikim bolom i neizmjernom tugom obavještavamo vas da je danas prestalo kucati veliko srce i da je utihnuo najljepši glas regije kada nas je napustio suprug, otac, djed, kum i prijatelj Šaban Šaulić. Ljubav kojom je nesebično darivao sve oko sebe utkao je i u svoje pjesme i naša želja je da tako ostane i upamćen, kao veliki umjetnik, neponovljivi pjevač, ali prije svega divan čovjek! Obitelj Šaulić zahvaljuje svima na izrazima sućuti i molimo javnost da i u ovim teškim trenucima dostojanstveno sačuvamo uspomenu na Šabana", stajalo je u propćenju obitelji Šaulić koje su poslali srpskim medijima.

Sprovod kralja narodne glazbe, kako su ga često nazivali, trebao bi se održati u petak, 22. veljače u Beogradu, a njegova obitelj za Telegraf je otkrila što će staviti u lijes s njim.

Radi se o tri stvari bez kojih glazbenik nije mogao zamisliti život, a to su njegova omiljena kapa, novac i štap za pecanje. Glazbenik je obožavao pecati u Krčedinu, a kad nije nastupao, onda bi tamo okupljao prijatelje ili se vozio čamcem u miru i tišini.

Šaulić je 3 mjeseca prije smrti napisao i oporuku, kao da je predosjećao da mu se bliži kraj, a imovinu vrijednu nekoliko milijuna eura ostavio je supruzi Gordani, djeci i unucima.

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

Jedna je procvjetala nakon razvoda od nogometaša, druga u braku s direktorom

Ljubav ovog para bila je savršena samo prema van: Dok ga je ona hvalila, on ju je besramno varao i ponižavao