Ryan reynolds u razgovoru za The New York Times priznao da se oduvijek borio sa zadržavanjem osjećaja u stresnim situacijama, ali da je s vremenom uspio prevladati svoje probleme

Galerija


Još 2016. godine, kada je završio sa snimanjem ''Deadpoola'', Ryan Reynolds ispričao je da je imao živčani slom. Tresao se i nije mogao spavati, pa je mislio da ima neki neurološki poremećaj. No nakon što je posjetio liječnike, rekli su mu da pati od tjeskobe, a iz stanja u kojem se našao, izvukle su ga uspruga Blake Lively i kćeri.

Ryan Reynold (Foto: Getty Images)
Ryan Reynold (Foto: Getty Images)

Vezani članci Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Ljubavna priča jednog od najljepših parova počela je na totalno lud način Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively i Ryan Reynolds objavili vijest koju su tajili u Rovinju: Stiže treća beba, trbuščić već poveći!

Sada, nakon što je završio s radom na nastavku filma, Reynolds je u razgovoru za The New York Times priznao da se oduvijek borio sa zadržavanjem osjećaja u stresnim situacijama, ali da je s vremenom uspio prevladati svoje probleme.

''Patim od tjeskobe. Oduvijek sam patio. Konstantno sam u brizi oko nečega što nije nimalo smiješno'', kaže Reynolds.

Kad je bio mlađi teže se nosio s tim situacijama, no kako godine prolaze, sve mu je lakše jer, kako kaže, kad stane pred kamere, na sve zaboravi. U borbi protiv anskioznosti pomažu mu i savjeti s aplikacije za meditaciju, kao i pozitivan nači razmišljanja.

Blake i ryan imaju dvije kćeri, James i Ines.