Ryan Reynolds progovorio je o svojim osjećajima prema supruzi Blake Lively i njihovim kćerima i otkrio koja je tajne njihove sreće.

Galerija


Holivudski glumac i miljenik žena Ryan Reynolds dok ne snima hit-filmove uživa u čarima obiteljskog života koji vodi sa suprugom Blake Lively i njihove tri kćeri.

Vezani članci Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) S interneta se uklanjaju fotke svadbe poznatog para zbog mjesta održavanja na kojem su se događali užasi Blake Lively i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Ova je romansa uzburkala Hollywood, potrajala samo 5 mjeseci, a on se zatim vratio u lov na modele

Ryan ne krije koliko uživa u tome i često im javno iskazuje pažnju i osjećaje koje ima prema njima. Nedavno je tako u jednom od intervjua priznao da nekada ne bi mogao zamisliti da će biti otac triju djevojčica ni u sljedećih milijun godina.

"Ne šalim se, one su najsposobnije osobe koje poznajem. Ako bi išta pošlo po zlu u mom životu, one su prve na koje bih se oslonio jer imaju svu mudrost, snagu i smirenost u vatrenim situacijama. I hrabre su. Volim biti otac djevojčica. Imam tri kćeri bez kojih ne mogu ništa više zamisliti, a dolazim iz obitelji u kojoj su samo bili dječaci. Imam tri starija brata i najmlađi sam", izjavio je 44-godišnji Ryan.

Dodao je i kako je njemu i 33-godišnjoj Blake obitelj prioritet dok istodobno drže korak sa svojim užurbanim poslovnim rasporedima.

"Trudim se biti što prisutniji. Ne razdvajamo se, svuda putujemo zajedno i sve radimo zajedno. Mislim da je to najbolji dio, što nismo puno odvojeni", zaključio je glumac.

Ryan i Blake vjenčali su se u rujnu 2012. godine nakon što su se upoznali na snimanju filma "Green Lantern" u kojem su glumili ljubavni par. U prosincu 2014. godine rodila im se kćer James, a u rujnu 2016. godine Inez. Nedavno im se rodila i treća kćer Betty čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svom novom albumu "Folklore".

 

Ronaldova Georgina treći rođendan njihove kćeri obilježila objavom nikad viđenih fotografija iz rodilišta