Vjenčali su se prije nešto manje od godinu dana, a kad je riječ o njihovom braku i odnosu, Ryan Reynolds i Blake Lively su jako tajnoviti.


Ipak, Ryan Reynolds je progovorio o nečemu što oboje priželjkuju – djeci!

Vezani članci Fail Tate pokušali ispasti face pred djecom, ali plan im se izjalovio Slika nije dostupna Prizor i pol: Seksi 25-godišnjakinja s nogama za poželjeti!

U intervjuu za časopis Details 36-godišnji glumac je otkrio kako bi oni htjeli čak četvero djece!

'Voljeli bismo imati veliku obitelj. Oboje dolazimo iz velikih obitelji, nas je bilo četvero, a kod Blake petero braće i sestara. Mnogi ljudi kažu kako smo ludi, ali znamo kako je to, otprilike. A kad dođu poteškoće, rješavat ćemo ih u hodu. Jedino čega se bojim je to što sam genetski određen za mušku djecu, za dječake. To me zastrašuje.

>> Otkriveni detalji najtajnijeg hollywoodskog vjenčanja godine!

Kad sam imao 10 godina, i ne pretjerujem, znao sam srediti rupu u zidu koje smo napravili. Nema što moja braća i ja nismo srušili, kuću smo pretvorili u pravi nered. To je nešto što me možda ne veseli', našalio se Ryan Reynolds.

Inače, Ryan i Blake, koji su svoju vezu držali daleko od znatiželjnih očiju, uplovili su u bračnu luku u prosincu prošle godine. Na tajnom vjenčanju u Charlestonu su izrekli sudbonosno da, i to pred samo 35 uzvanika!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook