Na crvenom tepihu

I nakon godine dana braka i dalje poziraju – odvojeno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa glumica Blake Lively uvijek podupire svojeg deset godina starijeg supruga, pa se tako pojavila na premijeri u Torontu i zasjenila cijeli događaj.

Američka glumica Blake Lively i kanadski glumac Ryan Reynolds u braku su već godinu dana. Svoju sreću skrivaju od medija i obožavatelja, no emocije ne pokazuju ni na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Lijepa Blake pojavila se na premijeri animiranog filma 'Turbo' u Torontu kako bi poduprla supruga Ryana u njegovom novom projektu. Pojavila se u sjajnoj suknji i topiću, a cijelu kombinaciju upotpunila je seksi salonkama boje kože. Nije nimalo čudno kada je mnogi slavni stilisti proglašavaju jednom od najbolje odjevenih hollywoodskih glumica.

>> Najzatvoreniji par Hollywooda 'progovorio': 'Voljeli bismo imati veliku obitelj!'

Par je i inače prilično zatvoren, a privatne informacije o svojim životima ne dijele rado. Ipak Ryan je prije nekoliko dana dao intervju za Details.

'Voljeli bismo imati veliku obitelj. Oboje dolazimo iz velikih obitelji, nas je bilo četvero, a kod Blake petero braće i sestara. Mnogi ljudi kažu kako smo ludi, ali znamo kako je to, otprilike. A kad dođu poteškoće, rješavat ćemo ih u hodu. Jedino čega se bojim je to što sam genetski određen za mušku djecu, za dječake. To me zastrašuje', ispričao je Ryan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene