O njemu maštaju žene diljem svijeta pa nije ni čudo da je Internet pun njegovih fotografija.


Ryan Gosling glumac je čiji je osmijeh zaludio žene diljem svijeta i upravo zato nije ni čudo da je ovaj ljepotan postao tema brojnih rasprava na Internetu. Ipak, najpoznatije su takozvane 'meme' fotografije slavnog glumca čiji je ključni sastojak sintagma 'Hej, djevojko'.

Vezani članci Eva Mendes, Ryan Gosling Rijetko pojavljivanje para koji je skupa već 9 godina, skrivaju se od javnosti, a za to imaju dobar razlog Meme o imenu Elon Musk pokušao izgovoriti ime svojeg djeteta pa samo dodatno inspirirao internet

Brojni kreativci diljem svijeta dali su si oduška pa je tako Ryan postao sinonim za savršenog muškarca i idealnog dečka koji ugađa svojoj djevojci. No, čini se da je rečenica 'Hej, djevojko' izmišljena jer je Ryan izjavio da on nikada nije izgovorio tako nešto.

'Razumijem da ako u filmu glumac izgovori neku rečenicu kao na primjer 'I'll be back' (eng. Vratiti ću se) da će to postati 'meme fotografija', ali ja nikada nisam rekao taj slavni 'Hej, djevojko'', rekao je Gosling.

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, svi su uspjeli uočiti promjenu.

Uz sve silne obožavateljice, Ryanovo srce i dalje pripada samo jednoj. Slavni holivudski par Ryan Gosling i Eva Mendes prije pet su mjeseca postali ponosni roditelji djevojčice koju su nazvali Esmeralda. Mendes i Gosling vezu su započeli 2011. godine nakon što su zajedno glumili u filmu 'The Place Beyond the Pines'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook