kakav dvojac!

Susret dvojice miljenika žena nije mogao proći neopaženo, ne zna se koji je zgodniji, no jedan je odnedavno na lošem glasu

Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +0 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Galerija

Ryan Gosling i Patrick Dempsey družili su se na jednom partyju u Los Anglesu, a susret dvojice miljenika žena nije mogao promaknuti fotografima.

Glumci Patrick Dempsey (55) i Ryan Gosling (40) očito imaju još toga zajedničkog osim što obojica slove kao miljenici žena.

Pogledaj i ovo Patrick Dempsey Ima 57 godina Ovo je najseksi muškarac 2023. godine, a mnogi se slažu da je predugo čekao na tu titulu: "Bilo je i vrijeme!"

Njih dvojica ovaj su tjedan snimljeni kako se druže na partyju brenda TAG Heuer u Los Angelesu., na kojem su se obojica pojavili skockani.

Zgodni glumci jako su se obradovali jedno drugom i dugo su razgovarali pa je očito da imaju i zajedničkih tema, a skupa su pozirali i fotografima.

Na fotografijama je teško povjerovati da je među njima čak 15 godina razlike, a obojica s godinama izgledaju samo sve bolje.

Ipak, Dempseyu je popularnost malo opala nakon optužbi ekipe iz serije "Uvod u anatomiju", u kojoj je glumio doktora Dereka "McDreamyja" Shepherda, da ih je svojim ponašanjem terorizirao na setu.

Patrick je na party poveo i svoju suprugu Jillian Fink, s kojom je u braku od 1999. godine, dok je Ryan došao sam.

Gosling se i inače rijetko pojavljuje u javnosti sa svojom suprugom Evom Mendes koja se nakon rođenja njihove prve kćeri povukla iz glume. Par je općenito jako tajanstven oko svojeg privatnog života i nije poznato ni kada su se točno vjenčali, a upoznali su se na setu filma "Grijesi očeva" 2011. godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) +10 Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Celebrity Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene