Eva Mendes i Ryan Gosling navodno su u slatkom iščekivanju, a šuška se o blizancima.

Galerija


Šuška se, šuška.

Vezani članci Eva Mendes (Foto: Profimedia) Jedna od najljepših žena iskreno je priznala da ona i suprug imaju iste problema kao svaki drugi roditelj Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

Ako je vjerovati glasinama koje su se danas pojavile na tračerskom portalu The Hollywood Life, glumački par Eva Mendes i Ryan Gosling u slatkom su iščekivanju te navodno čekaju blizance.

44-godišnja glumica i 37-godišnji glumac već imaju dvije djevojčice, 3-godišnju Esmeraldu i 2-godišnju Amadu, a s obzirom na to da od svojih ljubavnih početaka skrivaju intimu kao zmija noge, sretne vijesti nisu službeno potvrđene.

Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia)
Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, par je zajedno od rujna 2011. godine kada su uhvaćeni na romantičnom spoju u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma "The Place Beyond the Pines".

"Sudbonosno da" izgovorili su u rujnu 2016. godine, također u strogoj tajnosti. Do dan danas s vjenčanja u javnost nije procurila niti jedna slika, baš kao što se saznalo da Eva nosi njihovo prvo dijete tek kad je glumica zakoračila u 7. mjesec trudnoće.

Ryan Gosling i Eva Mendes 1 (Foto: Profimedia)
Ryan Gosling i Eva Mendes 1 (Foto: Profimedia)

Par se i svih ovih godina pojavio tek nekoliko puta zajedno u javnosti, a o svom odnosu gotovo nikada ne pričaju.

Ryan nas je tako iznenadio na dodjeli Zlatnih globusa 2017. godine tijekom primanja nagrade za ulogu u kino hitu "La La Land" kada se javno zahvalio zanosnoj supruzi za podršku i tome što je čuvala njihove kćerkice te se istovremeno brinula o bolesnom bratu sama kako bi on mogao snimiti film. Nakon što je završio kratki govor, dobio je gromoglasni pljesak kolega, a osvojio je i srca publike po tko zna koji put.

Ako je vjerovati spomenutom portalu koji je često znao iznositi lažne vijesti, Ryan i Eva su u sedmom nebu zbog vijesti jer nisu očekivali "takvo čudo". Navodno čekaju djevojčicu i dječaka.