Eva Mendes i Ryan Gosling navodno su u slatkom iščekivanju, a šuška se o blizancima.

Galerija


Šuška se, šuška.

Vezani članci Eva Mendes (Foto: Profimedia) Tajnovita ljepotica: Prelijepa Latina godinama skriva život od znatiželjne javnosti, posebno dečke i djecu Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Lijepe vijesti: Krajem godine iznenada su se vjenčali, a sada čekaju i prvo dijete?

Ako je vjerovati glasinama koje su se danas pojavile na tračerskom portalu The Hollywood Life, glumački par Eva Mendes i Ryan Gosling u slatkom su iščekivanju te navodno čekaju blizance.

44-godišnja glumica i 37-godišnji glumac već imaju dvije djevojčice, 3-godišnju Esmeraldu i 2-godišnju Amadu, a s obzirom na to da od svojih ljubavnih početaka skrivaju intimu kao zmija noge, sretne vijesti nisu službeno potvrđene.

Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia)
Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, par je zajedno od rujna 2011. godine kada su uhvaćeni na romantičnom spoju u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma "The Place Beyond the Pines".

"Sudbonosno da" izgovorili su u rujnu 2016. godine, također u strogoj tajnosti. Do dan danas s vjenčanja u javnost nije procurila niti jedna slika, baš kao što se saznalo da Eva nosi njihovo prvo dijete tek kad je glumica zakoračila u 7. mjesec trudnoće.

Ryan Gosling i Eva Mendes 1 (Foto: Profimedia)
Ryan Gosling i Eva Mendes 1 (Foto: Profimedia)

Par se i svih ovih godina pojavio tek nekoliko puta zajedno u javnosti, a o svom odnosu gotovo nikada ne pričaju.

Ryan nas je tako iznenadio na dodjeli Zlatnih globusa 2017. godine tijekom primanja nagrade za ulogu u kino hitu "La La Land" kada se javno zahvalio zanosnoj supruzi za podršku i tome što je čuvala njihove kćerkice te se istovremeno brinula o bolesnom bratu sama kako bi on mogao snimiti film. Nakon što je završio kratki govor, dobio je gromoglasni pljesak kolega, a osvojio je i srca publike po tko zna koji put.

Ako je vjerovati spomenutom portalu koji je često znao iznositi lažne vijesti, Ryan i Eva su u sedmom nebu zbog vijesti jer nisu očekivali "takvo čudo". Navodno čekaju djevojčicu i dječaka.