Ryan Gosling i Brad Pitt zajedno su se pojavili na pozornici, a prizor je to koji je ostavio bez daha mnoge pripadnice ljepšeg spola.


Po 73. puta dodijeljena je prestižna filmska nagrada Zlatni globus koja, baš kao i svake godine, daje naslutiti tko je najveći favorit za još veću filmsku nagradu – Oscara. No, osim nagrada bilo je još trenutaka za pamćenje.

Vezani članci Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Već s dvije godine počela se oblačiti kao dječak: Kći poznatog bivšeg para od takvog izgleda ne odustaje ni danas Slika nije dostupna Očekivala se svađa, no one su napravile nešto sasvim suprotno!

Jedan takav je zajednička pojava dva najveća hollywoodska zavodnika - Ryana Goslinga i Brada Pitta. Komadi su se pojavili na pozornici kako bi dodijelili nagradu, a upravo je ta scena bacila u delirij mnoge pripadnice ljepšeg spola.

 

Brad Pitt izazvao je pomutnju na društvenim mrežama jer izgleda 20 godina mlađe, a nedavno je proslavio 52. rođendan. Njegov kompanjon Ryan ima 35 godina, a mnogi su komentirali da izgledaju kao dva vršnjaka.