Ryan Gosling i Brad Pitt zajedno su se pojavili na pozornici, a prizor je to koji je ostavio bez daha mnoge pripadnice ljepšeg spola.


Po 73. puta dodijeljena je prestižna filmska nagrada Zlatni globus koja, baš kao i svake godine, daje naslutiti tko je najveći favorit za još veću filmsku nagradu – Oscara. No, osim nagrada bilo je još trenutaka za pamćenje.

Vezani članci Renee Zellweger Od bucmaste slatkice postala utegnuta mršavica: Pokušala se sakriti, ali nije promaknula paparazzima Brad Pitt Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

Jedan takav je zajednička pojava dva najveća hollywoodska zavodnika - Ryana Goslinga i Brada Pitta. Komadi su se pojavili na pozornici kako bi dodijelili nagradu, a upravo je ta scena bacila u delirij mnoge pripadnice ljepšeg spola.

 

Brad Pitt izazvao je pomutnju na društvenim mrežama jer izgleda 20 godina mlađe, a nedavno je proslavio 52. rođendan. Njegov kompanjon Ryan ima 35 godina, a mnogi su komentirali da izgledaju kao dva vršnjaka.