Neumorni zavodnik

Godinama je spavao sa ženom svog brata, a sada je u vezi s 15 godina mlađom DJ-icom?

Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: AFP) Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: AFP) Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: Getty) Hellen Stelling Holt (Foto: Instagram) Hellen Stelling Holt (Foto: Instagram) Hellen Stelling Holt (Foto: Instagram) Hellen Stelling Holt (Foto: Instagram) Ryan Giggs i supruga Stacey (Foto: Getty) +0 Rhodri Giggs i supruga Natasha (Foto: Profimedia) Galerija

Ryan Giggs i Helen Stelling Hold upoznali su se u rujnu na vjenčanju Rija Ferdinanda i Kate Wright.

Ryan Giggs poznat je po svojim nogometnim postignućima, ali još više po velikom preljubničkom skandalu.

Pogledaj i ovo Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Život nakon skandala Nakon što ju je bivši muž osramotio, jedan joj je partner tragično preminuo, a sadašnji je pravi komad

Bivši nogometaš Manchester Uniteda te sadašnji izbornik Walesa, 45-godišnji Giggs od 2007. do 2017. godine bio je u braku sa suprugom Stacey Cooke, a razvod ga je koštao više od 330 milijuna kuna.

Par se vjenčao nakon višegodišnje veze na privatnoj ceremoniji, a zajedno imaju dvoje djece. Ipak, Giggs je godinama bio ludo zaljubljen u suprugu svog brata Rhodrija, Natashu, a kada se saznalo za aferu 2011. godine, ona je potresla cijelu Englesku.

Navodno je Natasha 2011. godine pobacila Ryanovo dijete, i to samo tjedan dana prije nego što se udala za njegova brata. Logično, braća godinama nisu razgovarala zbog toga, no na kraju su izgladili stvari kada ga je Ryan zamolio za oprost. Giggs je imao afere i s brojnim drugim ženama, pa za njegov brak nije bilo spasa, iako mu je supruga prvotno pokušala oprostiti aferu s Natashom koja je trajala čak 8 godina.

Kap koja je prelila čašu bio je njegov preljub s konobaricom iz restorana koji je otvorio sa suprugom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Stelling Holt (@helenstellingholt) on

"Znala sam da je naša veza najpogrešnija stvar na svijetu, izdali smo ljude koje volimo. No to je bila moja ovisnost, nisam mu mogla reći ne. Ryan nikad nije bio romantičan, uvijek je to bio samo čisti seks", jednom je prilikom otkrila njegova ljubavnica zbog koje su Ryanu okrenuli leđa brojni članovi obitelji.

A kako šuškaju britanski mediji, Ryan je trenutno u vezi s 15 godina mlađom DJ-icom Helen Stelling Hold, a upoznali su se navodno na Old Traffordu gdje Helen redovito pušta glazbu na događanjima.

Navodno je njihova veza započela u rujnu na vjenčanju Rija Ferdinanda i Kate Wright, a zanosna plavuša ima više od 10 tisuća obožavatelja na Instagramu te je velika ljubiteljica vježbanja i putovanja. Njihova veza nije službeno potvrđena. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) +5 Moss Doherty (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama si uništava život pred očima javnosti, a na dno je povukao i slavnu manekenku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene