opustio se s razlogom

Seksi gladijator nekad je bio tiha patnja milijuna žena, a danas ga na ulici ne biste ni prepoznali

Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: IMDB) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Getty Images) +0 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Galerija

Russell Crowe od seksi gladijatora transformirao se u sredovječnog gospodina s kojim kilogramom viška.

Slavni holivudski glumac Russell Crowe proslavio se ulogom u kultnom filmu "Gladijator", u kojem je utjelovio seksi rimskog generala Maximusa Decimusa Meridiusa, čiji su mišići ostavili bez daha milijune žena diljem svijeta. 

Pogledaj i ovo Russell Crowe Kao drugi čovjek! Bivši seks-simbol nakupio je višak kilograma zbog prve supruge, a onda je utjehu našao u 28 godina mlađoj djevojci

Uz plave oči, isklesano tijelo i veliku karizmu, malo koja pripadnica ljepšeg spola odoljela bi Croweu. Ili je barem tako bilo prije 19 godina kada je "Gladijator" ugledao svjetlo dana. Danas je priča ipak malo drugačija. 

Russell je i dalje vrlo zvučno holivudsko ime, no ovaj 55-godišnjak fizički se malo promijenio. Opustio se i nabacio pokoji kilogram, a za novu ulogu u trileru "Unhinged" dodatno se morao udebljati kako bi njegov lik bio što uvjerljiviji. 

Nedavno je ovaj Australac tako viđen na aerodromu u Sydneyju u trenirci i majici kratkih rukava koja mu je jedva prekrivala poveći trbuh. Sijed, s bradom i bez mišića, rijetko tko bi Russella iz "Gladijatora" povezao s ovim današnjim. 

Ipak, upravo njegova spremnost na radikalne fizičke transformacije dokazuje koliko je dobar i posvećen glumac. U trileru "Unhinged" Russell glumi psihotičnog manijaka koji uhodi ženu s kojom se slučajno sudario na cesti, a kada je pristao na ulogu, automatski se obvezao nabaciti i poveći broj kilograma. 

Velika je to promjena u odnosu na njegov režim pripreme za film "Gladijator". Te davne 2000. Russell je morao vježbati nekoliko sati dnevno ne bi li se doveo u savršenu tjelesnu formu, dok je sad situacija posve obrnuta pa mu je jedini zadatak - ne vježbati i čim više jesti. 

"Unhinged" će doživjeti svjetsku premijeru u kolovozu 2020. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene