Osudio političare

Russell Crowe propustio Zlatne globuse jer je štitio obitelj i dom od požara u Australiji

Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Getty) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Getty Images) +0 Russell Crowe (Foto: Instagram) Galerija

Glumac Russell Crowe zbog požara u svojoj Australiji nije bio prisutan na dodjeli Zlatnih globusa na kojoj je nagrađen za ulogu u miniseriji "The Loudest Voice".

Glumac Russell Crowe je u vrijeme dodjele Zlatnih globusa u Australiji štitio svoju obitelj i dom od požara koji su prekrili državu, otkrila je glumica Jennifer Aniston.

Pogledaj i ovo Pink (Foto: Getty Images) Za svaku pohvalu Slavni doniraju milijunske iznose za pomoć požarima zahvaćenoj Australiji: "Shrvana sam u potpunosti"

No glumac je u odsutnosti pripremio govor u kojem je osudio one u vladi koji opetovano odbacuju utjecaje klimatskih promjena.

"Nema sumnje da je tragedija koja se odvija u Australiji posljedica klimatskih promjena", poručio je glumac preko Aniston koja je pročitala njegovu poruku.

"Moramo djelovati na temelju znanja, našu radnu snagu prebaciti na obnovljivu energiju i poštovati naš planet kao jedinstveno i nevjerojatno mjesto koje je. Na taj način ćemo imati budućnost, hvala vam", zaključio je Crowe, nagrađen za ulogu pokojnog čelnika Fox Newsa Rogera Ailesa.

(Hina) 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Celebrity Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene