Obožavali su se tijekom kratkog braka. Ne sumnjamo da se slavna pjevačica pokajala zbog braka s ovim britanskim komičarom.


Russell Brand i Katy Perry obožavali su se tijekom 14-mjesečnog braka, no sigurni smo da pjevačica danas žali što je ikad upoznala Russella. Naime, otkad su se rastali, više puta ju je 'popljuvao' u medijima.

Vezani članci Monika i Sandi Imerović (Foto: Instagram) Bračni krah najpoznatijeg hrvatskog fitness para: Ljubavnu idilu zamijenili su papiri za rastavu Russell Brand (Foto: Profimedia) Prvu ženu varao je na svakom koraku, a srce mu je osvojila druga s kojom ima dvoje djece

Nazvao ju je nedavno 'bljutavom, praznom i plastičnom'. Otkrio je u novom dokumentarcu o sebi kako je o sudbini braka odlučio tijekom jednog posjeta Africi.

'Jako sam zauzet, trebam prostora' - Jesu li ovo najgori celebrity prekidi?

'Ono što sam vidio u Africi jako me pogodilo. Bio sam povezivan s onim što sam najviše prezirao: bljutavim, ispraznim, plastičnim, konstruiranim celebrityjima. Svi su me vidjeli kao supruga Katy Perry', rekao je Brand. U dokumentarcu je više puta ismijao svoju ženu tijekom stand - up nastupa. Prema izvorima bliskim pjevačici, ona je navodno iznimno ljuta i posramljena zbog njegovih riječi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook