Obožavali su se tijekom kratkog braka. Ne sumnjamo da se slavna pjevačica pokajala zbog braka s ovim britanskim komičarom.


Russell Brand i Katy Perry obožavali su se tijekom 14-mjesečnog braka, no sigurni smo da pjevačica danas žali što je ikad upoznala Russella. Naime, otkad su se rastali, više puta ju je 'popljuvao' u medijima.

Vezani članci Katy Perry i Russell Brand Zaljubili su se nakon što ga je pogodila bocom vode, a poslije samo 14 mjeseci rastali su se preko SMS-a Slika nije dostupna 'Jako sam zauzet, trebam prostora' - Jesu li ovo najgori celebrity prekidi?

Nazvao ju je nedavno 'bljutavom, praznom i plastičnom'. Otkrio je u novom dokumentarcu o sebi kako je o sudbini braka odlučio tijekom jednog posjeta Africi.

'Jako sam zauzet, trebam prostora' - Jesu li ovo najgori celebrity prekidi?

'Ono što sam vidio u Africi jako me pogodilo. Bio sam povezivan s onim što sam najviše prezirao: bljutavim, ispraznim, plastičnim, konstruiranim celebrityjima. Svi su me vidjeli kao supruga Katy Perry', rekao je Brand. U dokumentarcu je više puta ismijao svoju ženu tijekom stand - up nastupa. Prema izvorima bliskim pjevačici, ona je navodno iznimno ljuta i posramljena zbog njegovih riječi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook