Grozno!

Opet opleo po bivšoj ženi, nazvao je 'bljutavom, ispraznom i plastičnom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obožavali su se tijekom kratkog braka. Ne sumnjamo da se slavna pjevačica pokajala zbog braka s ovim britanskim komičarom.

Russell Brand i Katy Perry obožavali su se tijekom 14-mjesečnog braka, no sigurni smo da pjevačica danas žali što je ikad upoznala Russella. Naime, otkad su se rastali, više puta ju je 'popljuvao' u medijima.

Pogledaj i ovo Russell Brand (Foto: Profimedia) I najveći se zavodnici smire Prvu ženu varao je na svakom koraku, a srce mu je osvojila druga s kojom ima dvoje djece

Nazvao ju je nedavno 'bljutavom, praznom i plastičnom'. Otkrio je u novom dokumentarcu o sebi kako je o sudbini braka odlučio tijekom jednog posjeta Africi.

'Jako sam zauzet, trebam prostora' - Jesu li ovo najgori celebrity prekidi?

'Ono što sam vidio u Africi jako me pogodilo. Bio sam povezivan s onim što sam najviše prezirao: bljutavim, ispraznim, plastičnim, konstruiranim celebrityjima. Svi su me vidjeli kao supruga Katy Perry', rekao je Brand. U dokumentarcu je više puta ismijao svoju ženu tijekom stand - up nastupa. Prema izvorima bliskim pjevačici, ona je navodno iznimno ljuta i posramljena zbog njegovih riječi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene