turbulentna karijera

Svi se slažu da je najljepša olimpijka, a mnogi ju pamte po skandalu zbog kojeg je skoro dobila zabranu plivanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julija Jefimova plijeni pažnju svojim fotografijama na Instagramu na kojima pokazuje svoju savršenu figuru koju je isklesala plivanjem.

Juliju Jefimovu (29) javnost pamti po skandalu iz 2016. kad joj je prijetila doživotna zabrana plivanja, no ipak se izvukla. 

Ruska plivačica, koja iz Rija ima srebrnu medalju, na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju je ostvarila peto mjesto na 500 metara prsno. Nije zasjela na vrh, no Julija plijeni pozornost svojom ljepotom i mnogi se slažu da je najljepša olimpijka. 

Jefimova često dijeli seksi fotografije na svom Instagram profilu, na kojem ima 235.000 pratitelja, a njezine objave nisu izostale ni iz Tokija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93)

Inače, Julija, koja je četverostruka svjetska prvakinja prsnim stilom i osvajačica brončanog odličja na 200 metara prsno iz Londona 2012., ostala je mnogima u pamćenju zbog skandala iz 2016. 

Prijetila joj je doživotna zabrana plivanja zbog pozitivnog dopinškog nalaza na meldonij. To je bio takav drugi slučaj u karijeri jer je 2014. bila suspendirana na 16 mjeseci jer su u njezinom uzorku pronađeni tragovi anaboličkog steroida.

Meldonij se nalazi na listi zabranjenih sredstava i više je ruskih sportaša bilo pozitivno na njega kada i Jefinova, a među njima se nalazima i bivša prva tenisačica svijeta Marija Šarapova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene