Sretno mladenci

Četvrta sreća - Rupert Murdoch oženio Jerry Hall

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najbogatijih Britanaca, Rupert Murdoch oženio se s Jerry Hall, nekadašnjim slavnim model.

Medijski tajkun Ruper Murdoch i bivši model Jerry Hall vjenčali su se u petak nakon što ih prošlo ljeto upoznale jedna od Murdochovih sestara i njegova nećakinja. Njihova veza odvijala se daleko od očiju javnosti, a zaručili su se siječnju.

Pogledaj i ovo Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Još jedan bračni krah Milijarder Rupert Murdoch u 92. godini razvodi se od bivše manekenke zbog koje se godinama opirao zlim jezicima

Ovaj 84-godišnji mogul i 59-godišnja Hall vjenčali su se u gradskoj vijećnici u Londonu, mladoženja je bio obučen u plavo odijelo, a mladenka je nosila bijeli baloner. Naravno, pravo slavlje pripremaju za vikend, kada će na luksuznom slavlju u Londonu ugostiti 200 prijatelja i članova obitelji.

Par je prvi put fotografiran zajedno u listopadu prošle godine tijekom Svjetskog ragbi kupa, a nedavno su zajedno pozirali držeći se za ruke na Vanity Fair after-partyju nakon prošlotjedne dodjele Oscara. Murdochu je ovo četvrti brak, a Jerry tek drugi, koja je prije bila udana za frontmena legendarnih Rolling Stonesa, Micka Jaggera.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene