Medijski mogul Rupert Murdoch i bivši model Jerry Hall proslavili su ulazak u bračne vode s prijateljima i članovima obitelji.


Nakon što su se vjenčali u gradskoj vijećnici u Londonu, 84-godišnji medijski mogul Rupert Murdoch i 59-godišnji bivši model Jerry Hall, ulazak u bračne vode odlučili su proslaviti s prijateljima i članovima obitelji privatnom ceremonijom u crkvi St. Bride's u Londonu. Mladenka se za razliku od jučerašnjeg bijelog balonera odlučila za svijetloplavu vjenčanicu Vivienne Westwood, a mladoženja je ostao u tamnoplavom odijelu.

Vezani članci Rupert Murdoch i Wendi Dang (Foto: Getty Images) Istina izašla na vidjelo nakon 20 godina: Medijski mogul bio fizički i psihički zlostavljan u braku s kineskom špijunkom? Slika nije dostupna Četvrta sreća - Rupert Murdoch oženio Jerry Hall

Britanskog milijardera su do crkve dopratili sinovi Lachlan i James, a crkvenoj ceremoniji, koja je bila zatvorena za javnost, prisustovala je i kćer Jerry Hall, poznati model Georgia May Jagger, koju je Hall dobila u braku s poznatim rockerom Mickom Jaggerom.

Podsjetimo, Murdocha i Hall su prošlo ljeto upoznale jedna od Murdochovih sestara i njegova nećakinja. Njihova veza odvijala se daleko od očiju javnosti, a zaručili su se siječnju.