Rupert Grint je od 2011. u vezi s glumicom Georgijom Groome, a par je u ovom razdoblju zamolio da se poštuje njihova privatnost.

Galerija


Glumac Rupert Grint (31) objavio je da očekuje dijete s kolegicom Georgijom Groome (28), piše britanski Mirror

Vezani članci Trudnički trbuh, ilustracija Iskustva žena koje su rodile kod kuće: Kako u Hrvatskoj danas izgleda porod u vlastitom domu i tko je kriv što našim primaljama - nije dopušten dolazak Princ Harry, Meghan Markle Fanovima kraljevske obitelji nije promaknuo detalj koji objavu o dolasku druge bebe u obitelj Harryja i Meghan povezuje s princezom Dianom

Rupert, koji se proslavio ulogom Rona Weasleyja u popularnoj filmskoj franšizi Harry Potter, sretnu vijest je otkrio preko svog glasnogovornika. "Rupert i Georgia su uzbuđeni što mogu objaviti da očekuju bebu i mole da poštujete njihovu privatnost u ovom razdoblju", rekao je u petak navečer. 

Grint i Groome, koja je najpoznatija po ulozi u komediji "Angus, Thongs and Perfect Snogging" su skupa od 2011. Prošle godine se šuškalo da se par vjenčao nakon što su viđeni da nose jedanko vjenčano prstenje. Njihov glasnogovornik je opovrgnuo te glasine. 

Rupert je navršivši 30. godinu u rijetkom intervjuu rekao da bi volio uskoro imati djecu. "Proslava 30. rođendana je čudna. Ne osjećam se kao da sam već u tom dijelu života i ne znam što mi budućnost nosi. No, nastavit ću igrati zanimljive likove i vidjeti što će se događati", ispričao je. 

Dodao je da ne zna ako dobije sina da li bi ga trebao nazvati Ron prema njegovom liku iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru. "To je prilično dobro ime, ali vjerojatno mu ga neću dati", istaknuo je. 

Inače, Rupert se kao 13-godišnjak proslavio u popularnoj franšizi koja je zaludjela djecu i odrasle. Prema nekim procjenama u kinima diljem svijeta filmovi Harry Potter snimljeni prema knjigama J. K. Rowling su zaradili preko devet milijardi dolara.

Grint je za svoju ulogu zaradio oko 50 milijuna dolara, no priznao je da je gledao tek prva tri filma. "Mislim da su prvi nastavci u redu. Više je vremena prošlo. Mogu se odvojiti od sebe kad sam bio to dijete", ispričao je glumac. 

Uspjelo joj je ono što nikome dotad nije, a nakon toga njezina je slava samo rasla