Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako smo navikli na to da turisti u Hrvatsku dolaze najčešće zbog ljepota Jadrana i samog hrvatskog krajolika i kulturnih znamenitosti, turistkinje iz Rumunjske nisu privukle lijepe slike u brošurama turističkih agencija već prizori iz serije 'Larin izbor'!


U anketnom upitniku jedne turističke agencije sa sjedištem u Zagrebu tri Rumunjke navele su kako su u Lijepu našu došle zbog serije 'Larin izbor' te su htjele vidjeti sve lokacije na kojima je serija snimljena, piše Politikaplus.

>>> Larin izbor - zanimljivosti o popularnoj seriji koje niste znali!

Vezani članci Naplata ulaska na plažu (Foto: Dnevnik.hr) Naplaćuju ulaz na plažu? Vlasnici apartmana ogorčeni, iz kampa tvrde: ''Nitko ne naplaćuje nikakve karte'' Dubrovnik (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Srpanjska rupa ostavila tragove na turizmu: Evo koliko je turista manje nego prošle godine posjetilo Hrvatsku

'U seriji koju obožavamo Hrvatska izgleda prekrasno i željele smo vidjeti izgleda li tako i uživo ', napisale su te nakon toga obišle Split, Zagreb i Lovran. Valja istaknuti kako se serija 'Larin izbor' prodala u 17 zemalja diljem svijeta gdje se sad emitira, a Rumunjska je jedna od njih.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook