Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako smo navikli na to da turisti u Hrvatsku dolaze najčešće zbog ljepota Jadrana i samog hrvatskog krajolika i kulturnih znamenitosti, turistkinje iz Rumunjske nisu privukle lijepe slike u brošurama turističkih agencija već prizori iz serije 'Larin izbor'!


U anketnom upitniku jedne turističke agencije sa sjedištem u Zagrebu tri Rumunjke navele su kako su u Lijepu našu došle zbog serije 'Larin izbor' te su htjele vidjeti sve lokacije na kojima je serija snimljena, piše Politikaplus.

>>> Larin izbor - zanimljivosti o popularnoj seriji koje niste znali!

Vezani članci Ana Marija Petin, gradonačelnica Orahovice (Foto: Dnevnik.hr) Može li malo slavonski grad zaista postati "mala Švicarska" Andro Krstulović Opara (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gradonačelnik objavio pravila ponašanja: Ovo je 10 Oparinih savjeta za turiste u Splitu

'U seriji koju obožavamo Hrvatska izgleda prekrasno i željele smo vidjeti izgleda li tako i uživo ', napisale su te nakon toga obišle Split, Zagreb i Lovran. Valja istaknuti kako se serija 'Larin izbor' prodala u 17 zemalja diljem svijeta gdje se sad emitira, a Rumunjska je jedna od njih.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook