ne kriju zaljubljenost!

Našem mladom rukometašu koji je postao prava senzacija ide i na ljubavnom planu, evo tko je djevojka koja mu je zarobila srce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O Tinu Lučinu ne prestaje brujati cijela Hrvatska zbog uspjeha na Euru, a on se na društvenim mrežama ne srami pokazati koliko je zaljubljen u svoju djevojku s kojom živi u Poljskoj.

Rukometaš Tin Lučin (22) prava je senzacija naše rukometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, pogotovo nakon utakmice protiv Srbije tijekom koje je zabio pet golova te se o njemu ne prestaje pričati.

Osim što mu je itekako krenulo u karijeri, po društvenim se mrežama da naslutiti da mu jednako dobro ide i na ljubavnom planu. Na Instagramu je objavio nekoliko zaljubljenih fotografija sa svojom djevojkom Klarom Lučić, a i ona se na svom profilu pohvalila da ga je podržavala s tribina neki dan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klara Lučić (@klara.lucic)

"Moj ponos", napisala je Klara u opisu fotke na kojoj pozira u dresu s njegovim imenom. "Moje sve", odgovorio joj je Tin u komentaru na koji je ona napisala "Najviše na svijelom svijetu". 

Mladi par u vezi je već neko vrijeme, a zajedno i žive u Poljskoj, gdje Tin igra za klub Wisla. Ne skrivaju koliko su zaljubljeni, a Klara otvoreno podržava svog sve uspješnijeg dečka u karijeri koja je u uzletu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Ivanović (Foto: Instagram) Celebrity Tenisačica Ana Ivanović zbog opuštene se fotke našla na udaru kritika, evo što su joj poručili bijesni fanovi

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević +0 Ana Uršula Najev Celebrity Lijepa Ana Uršula našla se u klinču sa zgodnim Momčilom, ali to joj nije nimalo teško palo: "To zbilja nije problem!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene