Radi se o 25-godišnjem Jakovu Vrankoviću iz Splita.

Galerija


Hrvatska je večerašnjom pobjedom protiv Islanda otvorila svoj nastup na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

Vezani članci Kauboji Sad već kultna predstava ''Kauboji'' u subotu je izvedena po 500. put Ana Stepančić, Luka Stepančić Ove su žene osvojile srca naših Kauboja, a neke njihove ljubavne priče baš su kao iz bajke

Kauboji su slavili 31:27, iako je to bila teška bitka. I dok je muški dio publike pratio pogotke i tehniku igrača, ženski dio bacio je pogled na zgodne domaće rukometaše kojih ne manjka.

Sudeći prema našoj anketi, najpopularniji među pripadnicama ljepšeg spola svakako jest crnokosi i više od 2 metra visoki Luka Stepančić, a na popisu su se našli i dobro vam poznati Manuel Štrlek i Domagoj Duvnjak.

Ipak, ove godine lista se nadopunila i novim imenima, jer hrvatska ekipa ima atraktivne debitante poput Davida Mandića i Halila Jaganjaca, a među njima je i jedan bivši mister.

Radi se o 25-godišnjem Jakovu Vrankoviću koji je jedan od petorice debitanata koji su dobili priliku zaigrati na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Markantni Splićanin visok je 2 metra, a od 2017. godine igra za mađarski klub Tatabánya KC.

A osim u rukometnom svijetu, atraktivni Jakov poznat je i kao bivši Mister turizma, a tu je laskavu titulu ponio 2016. godine.

Koliko je poznato, njegovo srce je još uvijek slobodno ili rukometaš odlično skriva svoju djevojku.

Ovo su najpopularniji muškarci na društvenim mrežama: Pratite li kojeg od njih?

Rijetki izlazak jednog od najljepših parova svijeta zasjenile njezine prekrasne noge

Otkrila koje je ime dala svojoj djevojčici: Ana Jelušić odabrala svjetsko ime te ga obznanila cijelom svijetu