S odbojkašicom

Rukometaš Ivano Balić drugi put tata!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naš slavni rukometaš Ivano Balić drugi će put postati tata!

Rukometaš Ivano Balić i njegova djevojka bivša odbojkašica Mirela Delić u slatkom su iščekivanju svojeg prvog djeteta. Beba stiže u ožujku, a Story piše i kako se Ivanov sin Dino iz prvog braka s Ivanom jako veseli bratu ili sestrici.

Pogledaj i ovo showbuzz Život u dvoje 'Sretan sam i zadovoljan. Baš sam u dobroj životnoj fazi'

'Sretan sam i zadovoljan. Baš sam u dobroj životnoj fazi'

Mirela je u šestom mjesecu trudnoće, a do sada vijest nisu dijelili s javnosti već samo s krugom najbližih prijatelja. Iako sam Ivano nije htio komentirati svoj privatni život, kada je prošli tjedan s djevojkom stigao u Hrvatsku iz Njemačke gdje igra za klub HSG Wetzlar, sretna vijest bila je očita. 'Za tu ulogu se možeš se pripremiti bez obzira imao 20, 30 ili 40 godina', rekao je Ivano o očinstvu.

Par je zajedno od 2010., a 32.godišnja Dubrovčanka očito je njegova prava ljubav. Ne pojavljuju se zajedno u javnosti, no prošle godine viđeni su na zajedničkom odmoru na otoku Pašmanu. Tada se Mirela prestala profesionalno baviti odbojkom, te se otputovala s Ivanom u Španjolsku.

Nije još poznato gdje će drugi dijete Ivana Balića doći na svijet, no naš poznati rukometaš i dalje smatra rodni Split svojim domom iako već godinama živi na stranim adresama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene