Komentar jedne osobe razljutio je Rujanu Jeger. Uzvratila je bez dlake na jeziku.


Rujanu Jeger toliko je razljutio komentar jedne osobe da razmišlja zaključati svoj Facebook profil. Spisateljica je odmah reagirala i objavila post kojim je uzvratila komentar kako kaže 'nazi osobi'.

Iako Rujana nije otkrila tko je ta osoba koja ju je iznervirala, oštro je odbacila sve tvrdnje koje su joj upućene. Osjetila se povrijeđenom jer je nazvana parazitom koji živi na državnoj 'sisi'.

Rujana Jeger (Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL)

'Niti sam to ikada činila, pa čak i zdravstveno i mirovinsko uplaćujem sama sebi. Nisam tražila status slobodne umjetnice, nikad nisam tražila niti jednu stipendiju', napisala je ljuta Rujana.

Netko se dotaknuo i podrijetla njezine obitelji, što je uzburkalo emocije kod Rujane. 'Majka mi nije Srpkinja, a otac je prije svega bio anarhist, a najmanje su mu bila važna krva zrnca. U ozbiljnom sam iskušenju zaključati profil za sve osim svoje prijatelje od krvi i mesa', poručila je bez dlake na jeziku Rujana.

Rujana Jeger (Foto: Robert Anic/PIXSELL )

Njezin status dobio je gomilu lajkova, komentara podrške i razumijevanja. Hoće li Rujana prijaviti profil te osobe i svoj zaključati, vrijeme će pokazati.