Kim je 'na zub' uzela vlastita majka.


Morate imati debelu kožu da biste bili dio klana Kardashian. Vidljivo je to u najnovijoj epizodi showa 'Keeping Up With The Kardashians' i to na primjeru najslavnije pripadnice ove obitelji - Kim.

Vezani članci Sezona bikinija Sezona bikinija može početi, pogledajte samo ove vjesnice ljeta Kim Kardashian - 6 Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Jadna Kim Kardashian postala je meta ruganja članovima vlastite obitelji. U centar njihove pažnje došla je tijekom odmora u Grčkoj i to zbog ogromnih grudi koje su joj se povećale u trudnoći.

>> Kim Kardashian se prvi put oglasila u medijima od poroda!

Obitelj je u Grčkoj boravila proljetos dok je Kim još bila trudna i iz dana u dan bila je sve krupnije.

Na 'zub' ju je uzela njezina vlastita majka - Kris Jenner.

'Nikad nisam vidjela nešto slično - poput dvije lubenice su', rekla je Kris, mislivši pritom na Kimine grudi. 'Ne znam kako ih uopće nosi na tijelu. Trebaš dizalicu za tako nešto', šalila se na njezin račun za stolom tijekom večere, a ostatak obitelji se smijao.

U dosjetljivim upadicama pomagala joj je i Khloe Kardashian.

'Imaš jeb... velike grudi, stara', zezala ju je. 'U njima još nema čak ni mlijeka. To je najstrašniji dio priče', dodala je.

No, Kim nije reagirala negativno na ova 'bockanja'. Čak ni kad joj je majka Kris rekla kako izgleda jadno.

'Trenutno me za to nimalo nije briga', odgovorila je pomirljivo Kim Kardashian koja je svoje prvo dijete, North West rodila prije gotovo dva mjeseca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook