Vezu s njim je skrivala

Pogledajte zašto ovu ženu koja je u braku s 20 godina starijim glumcem nazivaju jednom od najzgodnijih na svijetu

Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) +0 Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Galerija

Rosie Huntington-Whitley uskoro slavi 33. rođendan dok uživa u obiteljskoj sreći sa suprugom Jasonom i sinom Jackom.

Rosie Huntington-Whitley danas nosi titulu jedne od najseksepilnijih žena današnjice, a da se i sami uvjerite u to, dovoljan je samo jedan pogled na neku od njezinih fotografija u minijaturnim bikinijima.

Njezina životna priča započela je 18. travnja 1987. godine u Velikoj Britaniji, a djevojčica rođena kao Rosie Alice Huntington-Whiteley danas se može pohvaliti titulom modela, glumice, dizajnerice i televizijske ličnosti. Može se pohvaliti i da je nosila krila kao jedna od anđelica Victoria’s Secreta, poznatog brenda donjeg rublja, a iza nje su i stotine medijskih kampanja i snimljenih naslovnica.

Filmoljupci ju sigurno pamte iz filmova "Transformeri: Tamna strana Mjeseca", u kojem je igrala ulogu Carly Spencer, ili "Pobješnjeli Max: Divlja cesta", u kojem smo ju gledali kao Splendid.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

No Rosie je danas sve svoje karijere ostavila postrance i posvetila se obiteljskoj ulozi, svom partneru, glumcu Jasonu Stathamu i njihovu sinu Jacku. Njih dvoje upoznali su se 2011. godine, a razlika od 20 godina nikada im nije predstavljala prevelik problem, unatoč tome što su nekoliko puta prekidali.

Ipak, svoju ljubav i privatni život trude se držati dalje od očiju znatiželjne javnosti, a vijest da su se zaručili obznanili su 2016. godine.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

Zanimljivo je da su nekada bili meta izrugivanja, i to zbog razlike u visini s obzirom na to da je Rosie kada obuje potpetice poprilično viša od Jasona.

Neke od najseksepilnijih Rosienih fotografija donosimo vam u galeriji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene