Provocira...

Slavna plavuša anđeoskog lica otkrila svoju divlju stranu pa seksepilom nadmašila samu sebe

Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) +0 Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Galerija

Rosie Huntington-Whiteley oborila je s nogu svojim seksi izgledom u kožnoj haljini.

Rosie Huntington-Whiteley uvijek je pomno dotjerana, no ovoga puta nadmašila je samu sebe. Slavna manekenka anđeoskog lica i duge plave kose možda izgleda nevino, no njezini modni odabiri svakako pokazuju da ima i divlju stranu. 

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) pobijedili predrasude Poznati ćelavac dobio drugo dijete s 20 godina mlađom ljepoticom, na početku veze predviđali su im kratak vijek i čak su im se rugali!

Nakon što je nedavno prošetala New Yorkom u haljini toliko dubokog dekoltea da su joj grudi skoro ispadale iz haljine, Rosie se odlučila pojaviti na Revolve Awards u Los Angelesu u crnoj kožnoj haljini koja je otkrila pogled i na grudi i na noge ljepotice. 

Kožna haljina iznimno visokog proreza na nogama, ali i vrlo dubokog dekoltea, savršeno je pristajala lijepoj Rosie koja je uživala u pažnji medija. Svojim izgledom plijeni pozornost gdje god se pojavi, a čini se da je sama sebi dala zadatak svakog puta biti što izazovnija. 

Inače, Rosie je na žalost mnogih muškaraca sretno zauzeta žena. Snagatora Jasona Stathama upoznala je davne 2011. godine na setu filma "The Transformers", a iako ih dijeli 20 godina razlike, planula je ljubav. 

Par je uvijek bilo samozatajan kad je riječ o njihovu odnosu, pa smo tako u siječnju 2016. godine na crvenom tepihu saznali za zaruke kada se zanosna plavuša pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

U lipnju 2017. godine par je dobio sinčića Jacka Oscara, a zgodna mama brzo se vratila na posao. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Severina javno podijelila da je dobila ultimatum od svekrve: "Ne napraviš li to, nećeš ući u kuću!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene