Rosie i Jason u skladnoj su vezi više od 8 godina, no rijetko se pojavljuju zajedno na crvenim tepisima.

Galerija


Njihova ljubavna priča traje nešto više od 8 godina.

Vezani članci In Magazin: Kako izgledaju kuće slavnih Vrtovi, bazeni, teretane na otvorenom - zavirite u luksuzne domove holivudskih zvijezda! Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Poznata manekenka "gradom koji ne spava" prošetala grudi koje su zamalo ispale iz haljine

Radi se o manekenki Rosie Huntington-Whiteley i njezinu zaručniku, holivudskom glumcu Jasonu Stathamu kojima ne smeta niti razlika od 20 godina.

Golupčići su zajedno od 2010. godine, zaručeni su te imaju sina Jacka Oscara, koji je rođen prošloga ljeta. Par se zaručio u siječnju 2016. godine, no čini se kako im se ne žuri pred oltar. Sve ove godine za par se nije vezao niti jedan jedini skandal, a svoju intimu oboje skriva kao zmija noge.

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia)
Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tako se par i rijetko kad zajedno pojavljuje na crvenom tepihu, pa svaki njihov zajednički izlazak na neku premijeru izazove veliki interes. Ništa drukčije nije bilo ni sinoć u Los Angelesu na premijeri filma "The Meg", na kojoj je plavokosa ljepotica ponovno ukrala svu pažnju.

Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia)
Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U jednostavnoj, ali zanosnoj crnoj toaleti s dekolteom, Rosie je blistala kao svaki put dosad, dok je njezin zaručnik odabrao tamnoplavo odijelo i sunčane naočale. Na istoj premijeri bio je i Sylvester Stallone, koji nije propustio razgovor s manekenkom, a iz profila kamere su snimile njegove brojne estetske operacije kojima je "unakazio" lice.