Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham sreli su se 2010. na festivalu Coachella i iste godine započeli vezu, a od 2016. su zaručeni.

Galerija


Manekenku Rosie Huntington-Whiteley (33) i glumca Jasona Stathama (53) rijetko viđamo skupa u njihovo privatno vrijeme, iako su u vezi 10 godina.

Vezani članci Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Seksi mama ni u šetnju s 20 godina starijim snagatorom i sinom ne može bez - dekoltea Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Bijela haljina ove manekenke ostavila je malo toga mašti: Ispod nje nije bilo donjeg rublja...

Par je u nedjelju viđen kako uživa na plaži u Malibuu s njihovim dvogodišnjim sinom Jackom. Dok je Rosie uzela malo vremena za sebe i otišla se okupati, Jason se zabavljao sa sinčićem. Manekenka je mamila poglede svojim oblinama u crnom bikiniju i iako je nabacila koju kilu, bilo je vidljivo da joj to dobro stoji. Istaknula je stražnjicu u polutangama i cijelo vrijeme se zadovoljno smješkala.

Obožavateljice su ostale uskraćene za bolji pogled na glumčev dobro poznati utrenirani torzo koji često pokazuje u svojim akcijskim filmovima. Jason je bio u kratkim crnim hlačama i majici te imao šiltericu na glavi i svo vrijeme na plaži je provodio sa sinčićem. Prvo su se igrali u pijesku, a kasnije su otišli zajedno u more. 

Inače, Rosie i Jason su zaručeni četiri godine i ne žuri im se izreći sudbonosno da. Par se sreo 2010. na glazbenom festivalu Coachella, no ranije su se poznavali iz viđenja. Nakon šest mjeseci su počeli skupa živjeti, a mnogi su ih kritizirali zbog njihovih 20 godina razlike. Bili su nakratko prekidali, ali čini se da su ubrzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog. 

Manekenka je svojedobno istaknula da obožava glumca zbog njegovog smisla za humor i jer ju uvijek podupire. Rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, osim u posebnim prilikama poput rođendana. Jason je prvu sliku Rosie objavio na Instagramu kada je lansirala svoj brend i čestitao joj. 

Severini se u život vratio muškarac koji joj je puno značio, pokušali su zatajiti da su se opet spojili