Rose McGowan na odmoru je u Meksiku s dečkom Ivanom, o kojem je nedavno prvi put progovorila.

Galerija


Glumica Rose McGowan privlačila je poglede na plaži s gipsom na ruci, no njoj ni ta nezgoda nije pokvarila odmor. 

Vezani članci Jill Messick (FOTO: Getty) Život joj se pretvorio u pakao! Poznata menadžerica pronađena mrtva Slika nije dostupna Šokantna saznanja! Holivudski zlostavljač angažirao bivše agente Mossada da špijuniraju njegove žrtve

Rose uživa u ljetovanju u Meksiku s dečkom i psom, a u 48. godini je pokazala kako je u odličnoj formi. Plijenila je pažnju minijaturnim bikinijem i ozlijeđenom rukom zbog koje je malo bila ograničena s pokretima. 

McGowan se odlučila malo i okupati dok je ju je njezin dečko čekao na plaži. Glumica je nedavno otkrila tko je njezin misteriozni novi partner.

"Njegovo ime je Ivan i potječe iz Meksika. Predivan je čovjek, dobar muškarac i i njegove godine su prikladne. Ima 41 godinu i tako je zgodan. Izgleda mi kao latino zvijezda iz 40-ih, no tako je skroman i jako me podupire. I što je najbolje, ne zna puno o mom čudnom svijetu. Živimo skupa. Prošlo je šest mjeseci i donio mi je toliko sreće", ispričala je Rose u listopadu za Extra TV

Glumica je na Instagramu početkom mjeseca otkrila da je slomila kost u ruci jer je čitala vijesti o predsjedničkim izborima dok je stajala na stepenicama. Usput je istaknula kako je liječenje u Meksiku povoljno, za razliku od onog u Americi. 

Inače, posljednjih se godina nagađalo da je Rose bila na plastičnoj operaciji zbog njezina drugačijeg izgleda lica, a ona je otkrila u svojoj knjizi "Brave" o čemu se radi. Naime, glumica je na savjet publicista tvrdila da je imala nesreću i nakon toga morala na zahvat, no zapravo je išla na operaciju sinusa koja je pošla po krivu. 

Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču