Nakon brojnih optužbi za seksualno uznemiravanje i silovanje, holivudski producent Harvey Weinstein ostao je bez statusa, tvrtke, novca, supruge, a sad se našao i na optuženičkoj klupi. Njegovo uhićenje u emisiji Megyn Kelly komentirala je glumica Rose McGowan, jedna od žena koja je i pokrenula cijelu lavinu.

Galerija


Holivudski producent Harvey Weinstein na sud je došao dobrovoljno, s lisicama na rukama. Saslušanje je trajalo vrlo kratko, a jamčevina od milijun dolara u gotovini osigurala mu je brz povratak na slobodu. Sud mu je oduzeo i putovnice.

Vezani članci Jill Messick (FOTO: Getty) Život joj se pretvorio u pakao! Poznata menadžerica pronađena mrtva Slika nije dostupna Šokantna saznanja! Holivudski zlostavljač angažirao bivše agente Mossada da špijuniraju njegove žrtve

"To je istovremeno nestvarno i stvarno. Cijela ova priča je kao život u slici Salvadora Dalija. Vidjeli smo da na putu prema sudnici oponaša staračko hodanje kao Bill Cosby, tako da već znamo što planira", rekla je glumica Rose McGowan.

Weinstein, prema riječima njegova odvjetnika, namjerava opovrgnuti sve optužbe. Na teret mu se stavlja silovanje i seksualno uznemiravanje dviju žena.

"Taj čovjek ima lovišta po cijelom svijetu, a imao je i suučesnike, cijelu mašineriju. Bio je kultni vođa Hollywooda, bio je njihov kralj", rekla je McGowan.

Nekoć moćni producent nakon brze jednomjesečne istrage završio je na optuženičkoj klupi. Više od 70 žena tereti ga za seksualno zlostavljanje.

McGowan je, na upit voditeljice Megyn Kelly što bi danas poručila Weinsteinu, odgovorila: "Imamo te! imamo te!"

Tužiteljica tvrdi da je koristio položaj, novac i moć kako bi namamio žene i potom ih napastovao. Policija žrtvama zahvaljuje na hrabrosti da javno progovore i zatraže pravdu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr