Progovorila o tome

Rosamund Pike priznala da je dojila dijete na dodjeli BAFTA nagrada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rosamund Pike progovorila o dojenju svog sina na BAFTA nagradama.

Rosamund Pike osvojila je obožavatelje u filmu 'Nestala' u kojem je utjelovila lik Amy te je zaradila i nominaciju Oscara u kategoriji za Najbolju glumicu! Slavna je glumica gostovala u showu 'The Ellen DeGeneres Show' u kojem je progovorila o tome kako se snalazi u ulozi majke.

Pogledaj i ovo showbuzz Rezultati ANKETE NESTALA: Uloga za koju vi mislite da zaslužuje Oscara

Za ulogu u ovom hvaljenom filmu glavna glumica je dobila i prestižnu nominaciju za Oscara – jeste li već pogledali film 'Nestala'.

'Usprkos svemu što se događa ja sam odlučila voditi sa svog sina svugdje sa sobom jer ga želim dojiti. Potrebno je sve organizirati i malo je nezgodno to što je taman sada sezona dodjele nagrada. Na crvenom tepihu se uglavnom pojavim među prvima i onda samo nestanem u jednom trenu kako bih dojila svog sina', objasnila je 36-godišnja majka.

'Tako je bilo i na dodjeli BAFTA nagrada. Otišla sam u jedan od ureda Royal Opera House i tamo sam se pokušala zamotati ogrtačem kako bih izdojila mlijeko, ali je sve bilo tako nespretno da sam u jednom trenutku bacila ogrtače i sjedila gola s dvije pumpice u rukama. Jedan me čovjek vidio i valjda je pomislio da je na nekim drogama, ali to je za mene bio jednostavno prirodan prizor', rekla je kroz smijeh Rosamund.

Film 'Nestala' nastao je prema romanu o kulturi modernih medija i mračnoj strani američkog braka, obećanjima kojima se ne može vjerovati i neizbježnim obmanama. Režiju potpisuje legendarni David Fincher, a u središtu priče su bivši njujorški pisac Nick Dunne (Ben Affleck) i njegova supruga Amy, nekoć cool girl koja u današnjoj recesiji pokušava sastaviti kraj s krajem.

Lik Amy utjelovila je glumica Rosamund Pike koja je zaradila i nominaciju Oscara u kategoriji za Najbolju glumicu! 'Glumeći ju istražila sam različite aspekte ženskog uma. U nekim scenama Amy glumi dvije različite stvari prema dvoje različitih ljudi u istoj sobi – a gledatelji moraju vidjeti obje. Ležerna je, seksi i opuštena, ali pod tom površinom teku snažne struje. To je i životna istina – svi mi često uređujemo verzije sebe', rekla je glumica

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene