Nakon što je prekinuo s prekrasnom Irinom Shayk, Ronaldo se zabavlja kao nikad. Nedavno je izjavio da viđa nekoliko žena. Među njima je i atraktivna Melanie.


Teško je zamijeniti Irinu Shayk. No, Cristiano Ronaldo uspijeva, i pritom se sjajno zabavlja. Nakon glasina da je homoseksualac, stižu nove vijesti o najpopularnijem svjetskom nogometašu, ovaj put ponovno je heteroseksualan.

ŠOKANTNE IZJAVE - Cristiano Ronaldo ima dečka

Vezani članci Irina Shayk Svi se pitaju što stoji iza drastične promjene frizure ove ljepotice, no većina se slaže i da joj kratka kosa odlično stoji Irina Shayk Pohvalila se drastičnom promjenom imidža, ali svi su se samo pitali kako diše u onome što je obukla

Naime, The Mirror piše kako je njegova nova ljubav Melanie Martins. I ne, ne radi se o profesorici filozofije, već o bivša Miss Universe. Navodno zbog nje Ronaldo putuje u Maroko. Da je vrijedna putovanja, svjedoči i njezin Instagram profil.

Kakav par! On stvarno zna kako zapaliti internet i prikupiti milijun lajkova

Na njemu Melanie redovito objavljuje svoje golišave fotografije sa egzotičnih lokacija. Nedavno je Ronaldo gostovao u showu Johnatana Rossa, a kada je upitan viđa li nekog posebnog, odgovorio je: 'Nekoliko njih'! Blago Melanie!