Nakon što je prekinuo s prekrasnom Irinom Shayk, Ronaldo se zabavlja kao nikad. Nedavno je izjavio da viđa nekoliko žena. Među njima je i atraktivna Melanie.


Teško je zamijeniti Irinu Shayk. No, Cristiano Ronaldo uspijeva, i pritom se sjajno zabavlja. Nakon glasina da je homoseksualac, stižu nove vijesti o najpopularnijem svjetskom nogometašu, ovaj put ponovno je heteroseksualan.

ŠOKANTNE IZJAVE - Cristiano Ronaldo ima dečka

Vezani članci Georgina Rodriguez - 1 Georgina već dugo nije počastila ovakvom fotkom, mnogi se pitaju nosi li argentinska ljepotica uopće išta na sebi Alessia Tedeschi Proslavile su je veze s nogometašem i sinom bivšeg premijera, a golotinjom je zadržala fokus javnosti na sebi

Naime, The Mirror piše kako je njegova nova ljubav Melanie Martins. I ne, ne radi se o profesorici filozofije, već o bivša Miss Universe. Navodno zbog nje Ronaldo putuje u Maroko. Da je vrijedna putovanja, svjedoči i njezin Instagram profil.

Kakav par! On stvarno zna kako zapaliti internet i prikupiti milijun lajkova

Na njemu Melanie redovito objavljuje svoje golišave fotografije sa egzotičnih lokacija. Nedavno je Ronaldo gostovao u showu Johnatana Rossa, a kada je upitan viđa li nekog posebnog, odgovorio je: 'Nekoliko njih'! Blago Melanie!