Boravak u toplicama

OPORAVLJA SE OD TEŠKE NESREĆE Stres je bio golem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza Ronalda Brausa teški su dani. Oporavak ide malim, ali sigurnim koracima. Teško mu je zaboraviti prometnu nesreću koju je doživio.

Ronald Braus, nakon teške prometne nesreće, pokušava vratiti tijelo u stanje prije nesretnog događaja. Nije to lako, ali kako bi si olakšao muke otišao je u Terme Sveti Martin, gdje se pokušava čim brže revitalizirati. - Evo puno je bolje dolazim k sebi i uživam u ovom prekrasnom ambijentu toplica i koristim sve blagodati hotela i prirode. Još uvijek ne smijem previše pokreta raditi pa mi baš zato ovaj bazen s termalnom vodom odgovara za rehabilitaciju. – kazao je Braus iza kojega je stresno razdoblje.

Pogledaj i ovo Ronald Braus, Sanja Pilić (Foto: PR) Hvalevrijedan projekt Velikom konferencijom uspješno završen projekt čiji su sudionici bili Ronald Braus i Sanja Pilić

- Teško je zaboraviti stres koji je preživljen u tom trenutku, ali hvala Bogu život ide dalje i treba gledati naprijed. Ja sam osoba koja uvijek gleda pozitivno i veselim se svakom novom danu. – prepričava Ronald koji uživa u blagodatima Međimurja. U toplicama odlazi na vježbanje u dvorani i u bazenu, ali uživa i u delicijama koje se spremaju u obližnjim restoranima koje Braus posjećuje tijekom stanki od vježbanja.

Saznajemo da od pjevanja ne može odustati niti za vrijeme oporavka. - Pa tu i tamo se i zapjeva. Čak sam našao i klavir u holu pa ću ga iskoristiti za malo pjevanja i učenja, a možda u skorije vrijeme dogovorimo i neki ozbiljni koncert. Moram pohvaliti prekrasno osoblje hotela koje je na stalnom raspolaganju, ljubazni su i daju sve od sebe kako bi gostu bilo prekrasno. – prepričao je Braus te otkrio kako još provodi vrijeme. - Družim se sa svojom dragom prijateljicom, velikom beogradskom glumicom Vesnom Čipčić. Obišli smo Međimurski kraj, hranili jelenove, degustirali vina i prošetali Čakovcem. Sve u svemu provodim divno vrijeme ovdje i vjerujem da ću se vrlo uskoro vratiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene