mladi ljepotan

Mediji ga uspoređuju s poznatim ocem, a zbog novog poteza na njega je najponosnija slavna mama!

Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo Beckham (Foto: Profimedia) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) Romeo Beckham (Foto: Instagram) +0 Romeo Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Romeo Beckham pojavio se na naslovnici muškog izdanja časopisa Vogue, a njegova mama Victorija ne prestaje se hvaliti tim ostvarenjem svoga sina.

Sin Davida i Victorije Beckham, 18-godišnji Romeo Beckham, krasi naslovnicu muškog izdanja časopisa Vogue, a na mladog manekena najponosnija je njegova majka, sudeći po njezinim brojnim objavama na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zgodni i zaljubljeni Beckhamov nasljednik prepustio se strastima s lijepom manekenkom koja je u gotovo nevidljivom bikiniju ukrala sve poglede

46-godišnja modna dizajnerica i bivša članica Spice Girls, Victoria Beckham, ne prestaje se hvaliti svojim ljepotanom. "Ponosna sam na tebe", napisala je bivša "spajsica" na Instagramu te je sa svojih skoro 30 milijuna pratitelja podijelila fotke i videa svog sina.

Romeo je za fotografiranje izblajhao kosu, a pozirao je u nekoliko modnih kombinacija. Mnogi fanovi napisali su kako je slika i prilika svog zgodnog tate, Davida Beckhama.

Već neko vrijeme Romeo skuplja obožavateljice, no mnogima od njih nije drago što se sin poznatog para već zaljubio. Mlađi Beckham je tako u vezi s Mijom Regan, a par često dijeli zajedničke fotografije sa fanovima na Instagramu. Prije Mije, Romeo je navodno ljubio britansku glumicu Millie Bobbie Brown, a vezu s njom bila je odobrila i mama Victoria.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) +0 Kelly Osbourne (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se borila s viškom kilograma i bila žrtva odbijanja, a sada se ponosno šeće s nikad tanjim strukom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene