Mladi i zaljubljeni!

Je li još jedno vjenčanje Beckhamovih na pomolu? Mlađahni Romeo i djevojka proslavili već treću godišnjicu veze!

Romeo Beckham i Mia Regan - 9 Romeo Beckham i Mia Regan - 9 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo Beckham i Mia Regan - 9 Romeo Beckham i Mia Regan - 5 Romeo Beckham i Mia Regan - 20 Romeo Beckham i Mia Regan - 19 Romeo Beckham i Mia Regan - 18 Romeo Beckham i Mia Regan - 17 Romeo Beckham i Mia Regan - 16 Romeo Beckham i Mia Regan - 15 Romeo Beckham i Mia Regan - 14 Romeo Beckham i Mia Regan - 13 +9 Romeo Beckham i Mia Regan - 12 Galerija

Romeo Beckham i njegova djevojka Mia Regan proslavili su treću godišnjicu veze romantičnom večerom u restoranu!

Romeo, sin jednog od najuspješnijih nogometaša svih vremena Davida Beckhama i Victorije Beckham, proslavio je treću godišnjicu veze s djevojkom Miom Regan.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Vole se kao i prvog dana Victoria Beckham objavila romantičnu snimku s Davidom, pjevali su pjesmu koja se odnedavno povezuje samo uz njih!

Na ovaj poseban dan par je otišao je romantičnu večeru uz ruže u restoran, a sve su podijelili na društvenim mrežama.

Godišnjicu veze oboje su si međusobno čestitali nizom fotografija na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

''3 godine. K vragu. Toliko te volim!'' napisao je Romeo uz tri fotografije na kojima poziraju on i djevojka te djevojka sama.

Mia je također podijelila nekoliko zajedničkih fotografija s Romeom, a fotografija koja je posebno zapela za oko pratiteljima je tetovaža malenih srca na malim prstima koju su tetovirali Romeo i Mia.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (MIA REGAN) (@mimimoocher)

19-godišnja Mia navodno je model za britansku agenciju Storm modelling, a svoju su vezu učinili službenom prije dvije godine kad je djevojka Romeu zajedničkom fotografijom na Instagramu čestitala 17. rođendan.

Mia je izgleda obožavana i od buduće svekrve, a Victoria je na svom Instagramu podijelila fotografiju Mie s jedne modne kampanje.

Ovaj mladi par nakratko je skrenuo pažnju s vjenčanja starijeg brata Brooklyna Beckhama i novopečene supruge Nicole Peltz koje se održalo na Floridi u travnju ove godine.

Nicola i Brookyln na vjenčanje su potrošili vrtoglave milijune, a svi s nestrpljenjem očekivali vidjeti kako će cjelokupni događaj izgledati.

Na vjenčanju su prisustvovali mnogi poznati poput Serene Williams i Eve Longorie. Službene fotografije s vjenčanja kupio je Vogue, a mladenci su za poklon dobili vintage auto kakav posjeduju i David i Victoria.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +1 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Jednu od nekoć najljepših žena nije lako prepoznati na novim fotkama, zategnuto i natečeno lice postalo je predmet rasprave

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene