Manekenka i njezin partner nakon kabalističnog vjenčanja održali su i ono u crkvi


Poznata manekenka i instruktorica joge Petra Friganović ovog vikenda po drugi put je rekla: "Da!" svom dugogodišnjem partneru Marcu Biancu.

Vezani članci Iskapanja kod crkve sv. Frane u Šibeniku - 5 Na šibenskom groblju otkrili više od 600 lubanja, ali i cijelih kostura: "Pretpostavljamo da ih uokolo ima još jako puno" Ella Dvornik i Charles Pierce Vjenčani na Valentinovo! Ovi slavni parovi imaju razlog više za proslavu Dana zaljubljenih

 

 

U prekrasnoj vintage vjenčanici iz 1930-ih, Petra je svoje zavjete izrekla u šibenskoj katedrali Sv. Jakova, iako je u svojim očima već dugo udana - par se prije nešto više od godinu dana oženio po kabalističkom ritualu.

'Duhovno vjenčanje bilo je za nas, a civilno vjenčanje bit će i za duge. Bit će to nešto spontano, prirodno i s puno bliskih ljudi', otkrila je manekenka u intervjuu prije tri mjeseca.

'Kad se oženiš ritualno, odnosno kabalistički, na taj jedan vrlo specifičan način, nije to brak u smislu - tu smo jedan za drugoga cijeli život i pripadamo jedno drugome, već se na energetskoj razini događa jedna vrsta spajanja', rekla je Petra.

Vjenčanje održano ovog vikenda bilo je slavlje s obitelji i najbližim prijateljima, a Petra i Marco se uskoro vraćaju u Zagreb kako bi nastavili rad u svom Pink Elephant Yoga studiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook