Izraz lica sve je rekao

Sjećate li se tko je Maju potpuno izbezumio i šokirao? Bio je to jedan poprilično neugodan susret koji nije očekivala!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +0 Bianca i Roman Galerija

Roman Brnada je u ovoj sezoni showa "Supertalent" žiriju i gledateljima odlučio prezentirati svoje umijeće pjevanja, no to mu baš i nije pošlo za rukom.

Maja Šuput se u ovoj sezoni showa "Supertalent" susrela s jednom osobom iz svoje prošlosti koje se na prvi pogled nije mogla nikako sjetiti, ali njihov ponovni susret sigurno će joj još dugo ostati u sjećanju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kao da nije stvarna! Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Riječ je o Romanu Brnadi koji se na pozornici showa pojavio u društvu svoje supruge Biance Kolompar, a koji su i prije samog početka svog nastupa od žirija uspjeli dobiti jedan X, a izazvao ga je Robert svojim ponašanjem.

"Vi se mene ne sjećate, jel' da? Ugostiteljska škola, grupa EnJoy, Maja Šuput snima spot i dolazi idiot i pjeva joj 'Lipa si, lipa', vi se toga ne sjećate? Prije puno godina", objasnio joj je Roman, no Maja je ostala zbunjena ništa joj nije bilo jasno.

Maja ga je zatim zamolila da predstavi svoj talent koji želi pokazati, no on je svojim odgovorom iz takta uspio izbaciti i Martinu Tomčić.

"Ja nemam nikakav talent, došao sam raditi", kazao je pa se obratio Martini.

"Vi biste se trebali zvati 'superrad', vi ste puno radili u životu pa znate o čemu pričam", poručio joj je i nije trebalo dugo da mu Martina da X.

Roman je tek onda odlučio zapjevati, a nije se zaustavio ni kada je dobio četiri X-a od svih članova žirija.

"Jednostavno ne pjevate dovoljno dobro da biste prošli dalje", objasnila je Maja.

Žiriju je zasmetalo njegovo neprestano upadanje u riječ, a prije nego što su ga ispratili s pozornice, oglasila se i njegova supruga, koja je do tada šutjela.

"Da se razumijemo, ja sam doktorirala glazbu. Što se tiče ponašanja, slažem se da nije u redu, što se tiče pjevanja, niste kompetentni da to kažete", kazala je Bianca, a zatim je sa suprugom otišla s pozornice.

Osma sezona Supertalenta, koja je tijekom proteklih 12 tjedana svake nedjelje zabavljala gledatelje pred malim ekranima, došla je do samog vrhunca, a u nedjelju 19. prosinca na rasporedu je spektakularno finale showa koji je prema rezultatima gledanosti ove jeseni zasjeo na tron zabavnih televizijskih formata.

Velika završnica showa donosi nastupe kandidata o kojima se govori u superlativima, pa će tako gledatelji pred malim ekranima imati prilike vidjeti 12 najatraktivnijih, najzabavnijih i najupečatljivijih nastupa finalista koji će dati sve od sebe da pokažu čari svog talenta. No, samo će jedan kandidat otići kući s titulom osmog Supertalenta i nagradom od 200.000 kuna, a u odabiru pobjednika sudjelovat će žiri i publika.

Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati trojicu najboljih kandidata koji će ući u natjecanje za pobjednika, a odlučujuću riječ imat će gledatelji koji će među trojicom odabranih superfinalista svojim glasovima putem poziva ili poruke izabrati pobjednika osme sezone.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 7 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 2 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 6 +13 Mia Kovačić na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Lijepu Miju Kovačić nije lako zasjeniti u svečanoj haljini s pomalo zanimljivim prorezima!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +3 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene