stigao s prijateljima

Milijarder ni ovoga ljeta nije zaobišao Hrvatsku, uhvatili ga u šetnji Dubrovnikom u koji je uplovio na luksuznoj jahti

Roman Abramovič (Foto: AFP) Roman Abramovič (Foto: AFP) Afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Roman Abramovič (Foto: AFP) Galerija

Roman Abramovič često sa svojom luksuznom jahtom "Eclipse" plovi Jadranom, a fotografi su ga ponovno uhvatili u šetnju Dubrovnikom.

Ruski milijarder Roman Abramovič stigao je na odmor u Dubrovnik, a fotografi su ga snimili kada je pristao brodom u tamošnju luku te je krenuo u šetnju Stradunom. Abramovič je inače česti gost u Dubrovniku, a sudeći prema fotografijama, stigao je s nekolicinom prijatelja.

Pogledaj i ovo Dasha Zhukova, Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Zna ih odabrati Bivša žena jednog od najbogatijih ljudi na svijetu čeka prvo dijete s novim mužem milijarderom

Vlasnik nogometnog kluba "Chelsea" inače Jadranom plovi u svojoj luksuznoj jahti "Eclipse" vrijednoj 500 milijuna američkih dolara, koju je nabavio prije 10 godina. Samo za godišnje održavanje ovog vrijednog plovila Abramovič treba izdvojiti oko 30 milijuna eura.

Abramovič se inače od bivše supruge Daše Žukove razveo prije dvije godine, a lani su mediji pisali kako je ona ponovno pronašla ljubav i to u još jednom milijarderu. Radi se o Grku Stavrosu Niarchosu, a Žukova iz braka s ruskim oligarhom ima dvoje djece te su i nakon razvoda ostali u dobrim odnorima.

U brakorazvodnom postupku s Abramovičem Žukova je dobila čak 92 milijuna dolara i četverokatnicu u centru Manhattana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene