Iako razvod još nije službeno okončan, ruskog milijardera Romana Abramoviča mediji već povezuju s drugom ženom.


Razvod ruskog milijardera Romana Abramoviča ne prestaje intrigirati svjetske medije. Zbog čega je puklo između ruskog oligarha i mlade galeristice Darije Žukove može se tek nagađati. Iako u svojoj objavi za javnost uskoro bivši supružnici nisu naveli razlog zbog kojeg se razvode, u medijima se svaki dan može pronaći sve više mogućih razloga.

Vezani članci Stavros Niarchos (Foto: AFP) Bio je bahati i razmaženi plejboj čiji su postupci izazivali bijes javnosti, a sada ženi kći ruskog oligarha Daša Žukova i Stavros Niarchos (Foto: Getty Images) Zavodnica multimilijardera: Bivša žena jednog od najbogatijih ljudi na svijetu sad ljubi mlađeg

Prema jednoj verziji njihovoj ljubavi presudile su nesuglasice oko otoka New Holland koji se nalazi u Sant Petersburgu. Roman je htio da od njega naprave 'mini Europu', dok je Daria zastupala ideju da to bude nova Ibiza.  No, s druge strane pojavila su se i nagađanja da je za krah braka kriva fatalna balerina Diana Vishneva.

Vlasnik nogometnog kluba Chelsea navodno je bacio oko na udanu balerinu koja je inače strastvena navijačica Chelsea, piše Daily Mail. Lijepa Diana proteklog vikenda viđena je na utakmici pa su mnogi zaključili da bi upravo ona mogla biti uzrok jednog od zasigurno najskupljih razvoda.

Prvi put mediji su ih povezivali prije tri godine no tada su njezin otac i sam Abramovič izjavili da je riječ o običnim besmislicama i tračevima.  Vishneva trenutno boravi u Londonu sa suprugom Konstantinom, a u englesku prijestolnicu stigla je zbog uloge Ane Karenjine s baletnim ansamblom Marijanskog teatra.

Abramovičev glasnogovornik nije htio komentirati nova nagađanja, kao i razloge koji su doveli do razvoda. "Čak i da znam razloge razvoda, to se ne tiče nikoga osim njih", poručio je. O spekulacijama se nije htjela izjasniti ni sama Viševa.