Ovogodišnji pobjednik Dore Roko Blažević Hrvatsku će sredinom svibnja predstavljati na Eurosongu u Izraelu.

Galerija


Roka Blaževića, ovogodišnjeg pobjednika Dore i predstavnika Hrvatske na Eurosongu u Izraelu, u ponedjeljak je primio i zaželio mu sreću splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban, a osamnaestogodišnji Splićanin ostao je tajanstven u vezi s detaljima svoga nastupa u Tel Avivu.

Vezani članci Danijela Martinović (Foto: Screenshot) Skandal ''Marije Magdalene'' prije točno 20 godina u Izraelu i Danijelino skidanje na pozornici! Franka Batelić (Foto: Instagram) Prisjetili smo se prošlogodišnje predstavnice: Hoće li mladi Roko imati više sreće od Franke na Eurosongu?

Blažević nije želio otkriti novinarima hoće li na pozornicu Eurosonga izaći s krilima, kao ni hoće li pjesmu pjevati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Dodao je da podjednako voli hrvatsku i englesku verziju pjesme.

Kaže da još uvijek razrađuju cijeli koncept nastupa, ali i da spremaju nešto na visokoj razini s obzirom na to da u Izraelu imaju dobre uvjete. Tamo će otići ruku punih suvenira, tipičnih za podneblje iz kojeg dolazi, a istovremeno povezanih s pjesmom s kojom će nastupiti.

"Trenutačno nemam trenu, mislim da će me početi hvatati malo prije samog nastupa, a do tada učim za školu i pripremam se za maturu", kazao je Roko.

Priznao je da prati kladionice i čini mu se da Hrvatska trenutno nema neku dobru poziciju, no kada započnu probe i snimke izađu iz Izraela, sve se može promijeniti.

U Izrael kreće 6. svibnja, a prve probe su 7. svibnja. "Bit će pakleno, bit će jako naporne probe, no mislim da je to potrebno i nužno da bi cijela manifestacija ispala na vrlo visokom nivou, kako i namjeravaju", dodao je Roko.

Boban je Blaževiću čestitao na osvojenom prvom mjestu na Dori istaknuvši da ga je sinoć pratio na nastupu u kazalištu, gdje je svojom pjesmom na noge digao cijelo gledalište.

"On je kvalitetan učenik naše 4. gimnazije, a nadam se da će, kao što mi kopiramo izvrsnost Izraela, ovaj put oni kopirati Rokovu izvrsnost na Eurosongu. U to ime mu želim da pokaže Izraelcima kako smo mi moćni i izvrsni. Sveti Duje, pomozi Roku", zavapio je župan.

(Hina)

Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju