Nismo se proslavili

Poznati detalji glasanja: Doznajte tko je mladom Roku dao najviše, tko najmanje glasova, a tko nulu

Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Blažević (Foto: AFP) Rezultati glasovanja, Eurosong (Foto: Screenshot) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: Screenshot) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) +0 Roko Blažević (Foto: AFP) Galerija

Roko Blažević na Eurosongu je završio na 34. od ukupno 41 mjesta.

Nakon finalne večeri Eurosonga 2019. koji se ove godine odvijao u Izraelu i s kojeg je kući kao pobjednik otišao nizozemski predstavnik Duncan Laurence s pjesmom "Arcade", objavljeni su svi glasovi i konačni rezultati svih nastupa.

Pogledaj i ovo Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Ovo je malo čudno "Otimačica" poručila Roku Blaževiću: "Predstavljaš zemlju mojih predaka i pobjeđuješ u ime Isusa Krista"

Iz toga je vidljivo kako je hrvatski predstavnik Roko Blažević s pjesmom "The Dream", koji nije uspio ući u finale natjecanja, nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri završio na 14. mjestu od ukupno njih 18.

Roko je dobio ukupno 64 boda, 38 od žirija te 26 od publike koja je glasala za njega. Lošiji od Hrvatske tako su samo bili predstavnici Latvije, Armenije, Austrije i Irske.

Rezultati glasovanja, Eurosong (Foto: Screenshot) Rezultati glasovanja, Eurosong (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

U ukupnom poretku svih izvođača, Hrvatska se našla na 34. mjestu od ukupno njih 41.

Nakon Rokova nastupa društvenim su se mrežama širili podijeljeni komentari, a o svemu se oglasio i njegov mentor i autor pjesme "The Dream" Jacques Houdek koji je izjavio kako su razočarani ali i ponosni na nastup.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp, Kate Moss (Foto: Profimedia) Hotel Chateau Marmont (Foto: Getty Images) Hotel Chateau Marmont (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: AFP) +3 Depp Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Skandali, psihički slomovi, seks u dizalu, pa ni smrt gosta nisu uništili sjaj hotela koji obožavaju svjetske zvijezde!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene