Roko Blažević na Eurosongu je završio na 34. od ukupno 41 mjesta.

Galerija


Nakon finalne večeri Eurosonga 2019. koji se ove godine odvijao u Izraelu i s kojeg je kući kao pobjednik otišao nizozemski predstavnik Duncan Laurence s pjesmom "Arcade", objavljeni su svi glasovi i konačni rezultati svih nastupa.

Vezani članci Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Sve je objasnio: Jacques Houdek otkrio tajnu Rokovih anđeoskih krila i poruku koju nose Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Jacques uvjeren u Rokovu pobjedu na Eurosongu, ali strana publika baš i ne: "Žao mi je, ali ne"

Iz toga je vidljivo kako je hrvatski predstavnik Roko Blažević s pjesmom "The Dream", koji nije uspio ući u finale natjecanja, nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri završio na 14. mjestu od ukupno njih 18.

Roko je dobio ukupno 64 boda, 38 od žirija te 26 od publike koja je glasala za njega. Lošiji od Hrvatske tako su samo bili predstavnici Latvije, Armenije, Austrije i Irske.

Roko Blažević (Foto: AFP)
Rezultati glasovanja, Eurosong (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

U ukupnom poretku svih izvođača, Hrvatska se našla na 34. mjestu od ukupno njih 41.

Nakon Rokova nastupa društvenim su se mrežama širili podijeljeni komentari, a o svemu se oglasio i njegov mentor i autor pjesme "The Dream" Jacques Houdek koji je izjavio kako su razočarani ali i ponosni na nastup.

Skandali, psihički slomovi, seks u dizalu, pa ni smrt gosta nisu uništili sjaj hotela koji obožavaju svjetske zvijezde!