Želi izgledati kao Ken

Ovo nije lutka, već muškarac koji je napravio više od 100 kirurških zahvata

Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Profimedia) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) +0 Rodrigo Alves, ljudski Ken (Foto: Instagram) Galerija

"Ljudski Ken" Rodrigo Alves dosad je na sebi napravio preko 100 kozmetičkih zahvata.

35-godišnji Brazilac potpuno se unakazio kako bi izgledao kao "ljudski Ken".

Pogledaj i ovo showbuzz Strava i užas Muškarci koji su se unakazili plastičnim operacijama

Njegovo ime je Rodrigo Alves, a široj javnosti poznat je kao "ljudski Ken" koji je na sebi napravio nevjerojatno puno plastičnih operacija kao bi izgledao kao popularna lutka.

Do siječnja ove godine potrošio je više od pola milijuna funti na čak 103 kozmetička tretmana od kojih 51 otpada na plastične operacije. U međuvremenu si je izvadio i četiri rebra kako bi mu odjeća koju nosi bolje stajala.

Nakon svih mogućoh operacija od kojih su neke bile opasne po život, TV ličnost napokon je zadovoljna svojim izgledom, a u ožujku je otkrio kako sada ima novi cilj - postati otac. "Jako želim imati psa i djecu. Moja djeca, naravno, neće izgledati kao ja jer sam ja svoj izgled potpuno promijenio", izjavio je u jednom intervjuu.

A nakon brojnih operacija Alves je napokon zadovoljan svojim izgledom pa sada ima novi san - želi postati otac.

"Sad kad sam gotov s operacijama, imam puno više vremena posvetiti se sam sebi. Jako želim imati psa i djecu. Moja djeca, naravno, neće izgledati kao ja jer sam ja svoj izgled potpuno promijenio sa 60 operacija", izjavio je ljudski Ken za The Daily Mail.

Svojoj budućoj djeci neće zabraniti plastične operacije, već suprotno, omogućit će im ih. "Ako će željeti ići na operacije nakon što navrše 18 godina, naravno da ću im dati podršku i platiti im to, baš kao što je i meni moja obitelj."

A dok ne ostvari taj san, Rodrigo se naslikava po plažama u Dominikanskoj Republici na kojima je pokazao i umjetno stvorene pločice na trbuhu. "Senzacija sam i svi me vole", samouvjereno je zaklučio Rodrigo.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene