'Izbor Igorovog srca je i moj'

Severina na tapeti: Zamjeraju li joj zaista Igorovi roditelji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako većina estrade podržava njihovu vezu, prema pisanjima srpskih medija, roditelji Igora Kojića nisu oduševljeni odabranicom njegovog srca.

Severina i njen novi dečko Igor Kojić ne prestaju puniti naslovnice. Otkada se saznalo za njihovu vezu puno se toga piše - od najave vjenčanja pa do Igorovog odlaska iz Srbije.

Pogledaj i ovo Severina posvetila im pjesmu Severina prvi put komentirala prijateljstvo svojih bivših Kojića i Popovića: "Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret"

Severina se udaje u rujnu?

Na vidiku su i nove nevolje vezane uz novi par. Igorov otac za vezu sa Severinom saznao je iz medija i navodno poludio jer za svog sina ima druge planove. Prvenstveno mu smeta to što je Severina od Igora starija 15 godina i što s Milanom Popovićem ima dijete - barem tako pišu srpski mediji. Navodno Igorov otac je želio neku anonimnu djevojku uz koju će se Igor skrasiti i s kojom će osnovati obitelj, jer vrijeme je i za nasljednika, piše Svet.rs.

Mladoženja u bijegu - Sevkin dečko uhvatio maglu, skriva se u Beču

Kada je objavljena priča o ljubavi Severine i Igora, Dragan Kojić Keba, Igorov otac bio je u Americi tako da nije mogao sa svojim sinom popričati u četiri oka. 'Boji se kako bi Severina mogla loše utjecati na Igora. Stalno ponavlja kako je razlika u godinama prevelika i kako Igoru ta veze neće donijeti ništa dobro. Ne sviđa mu se ni to što će njegov sin morati brinuti o tuđem djetetu', navodi izvor blizak. Isti izvor dodaje kako se njegov otac nada da će njegovog sina proći 'bubice' i kako se ta veza neće pretvoriti u nešto ozbiljnije. Igorova majka nije željela davati nikakve izjave.

Oglasio se Igorov otac na Twitteru

Iako srpski mediji tvrde kako je Keba protiv njihove veze, pjevač je napokon prekinuo šutnju i objavio kratku Twitter poruku u kojoj, između ostalog poručuje: 'Izbor Igorovog srca je i moj'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene