Rano rodile

Jeste li znali? Ove slavne ljepotice bile su teen mame!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Biti tinejdžer nije nimalo lako razdoblje u svačijem životu, a još kada kao djevojka ostanete u drugom stanju... e to je priča koju su prošle neke od poznatih hollywoodskih ljepotica.

Bile su mlade, a tada su i rodile svoju djecu. Iako danas nije toliko uobičajeno roditi sa svojih 16, 17 godina, ove slavne ljepotice dokaz su da snovi ne prestaju nakon djece te da se sve može ostvariti u životu kada to doista želiš.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

5 fotografija koje motiviraju Sofiju Vergaru za vježbanje

Možda najpoznatija među teen mamama svakako je Sofia Vergara. Svog sina Manola rodila je kada je imala 18 godina, a rastala se od supruga godinu poslije i sama odgajala sina. Danas je najplaćenija TV glumica, i napokon je našla ljubav svog života. Ona i Joe Manganiello planiraju vjenčanje nakon ljeta.

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Mlađa sestra Beyonce Knowles šokirala je svoju obitelj kada je objavila kako je trudna! Tada je Solange Knowles imala svega 17 godina, rodila je, udala se i razvela godinu poslije. Danas je najpoznatija kao DJ-ica, imala je nekoliko hit pjesama, a prije nekoliko mjeseci se udala za dugogodišnju ljubav - 51-godišnjeg glazbenog producenta Alana Fergusona.

Udala se Solange Knowles: Zabava u New Orleansu uz slavne goste

 

 

A photo posted by Solange (@saintrecords) on

I mlada sestra Britney Spears rano je rodila. Jamie Lynn Spears svoju kćer dobila je kada je imala 16 godina.

Jennifer Nicole Lee nekad je imala preko 100 kila, danas je fitness model

 

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on


Među teen mamama je i komičarka Roseanne Barr. Rodila je svoju prvu kćer kada je imala 17 godina i dala ju je na posvajanje. No na sreću, kasnije ju je i upoznala te su danas u dobrim odnosima.

 

Slavna pjevačka diva Aretha Franklin vlasnica je nekoliko Grammy nagrada, niz albuma i legendarnih pjesama, pjevala je i američkom predsjedniku Obami... no jeste li znali da je Aretha ostala trudna sa svega 13 godina? Drugog sina je rodila s 15 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene