Stigla prinova

Lijepa Slovenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom postala je majka, a informaciju koja sve zanima još skriva

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar koju navodno ljubi Šime Vrsaljko na Instagramu je otkrila da je rodila, a još nije poznato je li naš nogometaš otac djeteta.

Slovenska manekenka i influencerica Kaja Vidmar koja se nedavno našla u centru pažnje zbog vijesti da navodno čeka dijete s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom na profilu na Instagramu otkrila je da je rodila.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar - 1 Još mudro šuti Dok se svi pitaju je li otac njezine kćeri Šime Vrsaljko, lijepa Slovenka u badiću se hvali vitkom linijom samo dva mjeseca nakon poroda

Kaja je objavila fotografiju bebe uz koju je stavila emotikon srca, a opciju komentiranja je isključila.

Fotka je skupila nekoliko tisuća lajkova, a Slovenka je ranije u intervjuu za 24ur otkrila da čeka djevojčicu, no nije htjela odati tko je otac.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", opisala je Kaja svojeg partnera i oca djeteta s kojim živi u Madridu, gdje i Vrsaljko živi i igra za nogometni klub Atletico Madrid.

Kaja se u Sloveniji proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama". Pozirala je i za druge časopise te se pojavila i u nekoliko glazbenih spotova.

Prije glasina o njezinoj vezi s našim nogometašem, pisalo se i o njegovim bračnim problemima sa suprugom Mateom Vrsaljko, jer se Šime u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a s Instagrama, koji je nedavno ugasio, obrisao je njihove zajedničke fotografije.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se često volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme +6 Marko Petrić, Valentina Walme Celebrity Talentirana ljepotica i naš glumac prvo su skrivali da su u vezi, a sad su usred hit-emisije javno izmijenili poljubac pred kamerama!  

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +27 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Još jedno svjetsko izdanje Larise Lipovac Navojec: Dekolte je sakrila, ali noge pokazala u kratkoj haljini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene