Preminuli Ivo Gregurević prije pogreba smješten je u svoju rodnu kuću.

Galerija


Odlazak Ive Gregurevića na vječni počinak mnoge je iznenadio i rastužio. Nakon komemoracije u Orašju, rodnom mjestu iznenada preminulog glumca Ive Gregurevića, jučer je na zagrebačkom Mirogoju održan njegov posljednji ispraćaj. Nakon toga lijes Ive Gregureviće odvezen je u Donju Mahalu, u njegovu rodnu kuću.

Vezani članci Ivo Gregurević Emotivna premijera filma o Ivi Gregureviću: Sin Marko progovorio o odnosu s ocem Ivom! Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Prerano ugašen život: Dolores Lambaša danas bi slavila 38. rođendan

Rodbina, prijatelji, ali i brojni mještani dočekali su ga u suzama te se oprostili od legendarnog glumca. Bile su tu tisuće ljudi koji su mu došli reći posljednje zbogom.

Pogreb glumca održat će se danas na mjesnom groblju Karaula u Donjoj Mahali s početkom u 14 sati.

Podsjetimo, Ivo Gregurević preminuo je u 67. godini života u Zagrebu. Bio je poznati hrvatski televizijski, kazališni i filmski glumac, a ostvario je brojne uloge, za koje je i dobio brojna priznanja. Najpoznatije uloge ostvario je u “Velom mistu”, “Dugoj mračnoj noći”, “Što je muškarac bez brkova”, “Sokol ga nije volio” te brojne druge.

Posljednji ispraćaj Ive Gregurevića na Mirogoju: Kolege se od glumačkog velikana opraštaju u suzama