Posljednje zbogom

Ivo Gregurević posljednji put u svojoj kući: U suzama ga ispratile tisuće ljudi

Ivo Gregurević (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL) Ivo Gregurević (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo Gregurević (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL) Ivo Gregurević (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL) Ivo Gregurević (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL) Ivo Gregurević (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL) +0 Ivo Gregurević (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL) Galerija

Preminuli Ivo Gregurević prije pogreba smješten je u svoju rodnu kuću.

Odlazak Ive Gregurevića na vječni počinak mnoge je iznenadio i rastužio. Nakon komemoracije u Orašju, rodnom mjestu iznenada preminulog glumca Ive Gregurevića, jučer je na zagrebačkom Mirogoju održan njegov posljednji ispraćaj. Nakon toga lijes Ive Gregureviće odvezen je u Donju Mahalu, u njegovu rodnu kuću.

Pogledaj i ovo Ivo Gregurević Svima fali Emotivna premijera filma o Ivi Gregureviću: Sin Marko progovorio o odnosu s ocem Ivom!

Rodbina, prijatelji, ali i brojni mještani dočekali su ga u suzama te se oprostili od legendarnog glumca. Bile su tu tisuće ljudi koji su mu došli reći posljednje zbogom.

Pogreb glumca održat će se danas na mjesnom groblju Karaula u Donjoj Mahali s početkom u 14 sati.

Podsjetimo, Ivo Gregurević preminuo je u 67. godini života u Zagrebu. Bio je poznati hrvatski televizijski, kazališni i filmski glumac, a ostvario je brojne uloge, za koje je i dobio brojna priznanja. Najpoznatije uloge ostvario je u “Velom mistu”, “Dugoj mračnoj noći”, “Što je muškarac bez brkova”, “Sokol ga nije volio” te brojne druge.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene