Vraća se uskoro

Pogledajte kako je bilo u dvorani: Rod Stewart oduševio publiku

Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) +0 Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Galerija

Rod Stewart najavio je dobru koncertnu sezonu.

''Hvala što ste došli. Znam, bilo je teško zbog snijega'', kazao je Rod Stewart i pozdravio Zagreb. Rekao je kako mu je ovo prvi put da je u glavnom gradu Hrvatske, a koncert je započeo pjesmama ''Sailing'', ''The First Cut Is The Deepest'' te ''Rythm Of My Heart''. Pred desetak tisuća obožavatelja, glazbenik se pojavio u srebrno crnom odijelu.

Pogledaj i ovo Rod Stewart (Foto: Getty Images) godine su samo broj! Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

Rod Stewart prilično je bio skroman, barem oko zahtjeva za večerašnji koncert. No ipak ima tu nekih zanimljivih stvari - tako je primjerice zatražio 300 kilograma leda, zalihe posebne mineralne vode i udoban kauč u backstageu. Stigao je u Zagreb sa svojom produkcijskom ekipom i to zamislite sa čak 13 šlepera opreme samo za ovaj jedan koncert. Došla je s njim i supruga, bivša manekenka Peny Lanchaster. Njegovi obožavatelji brzo su napunili Arenu.

Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

Rod Stewart ovog će se ljeta ponovno vratiti u Hrvatsku, no ne kako bi nastupio. Naime, najavio je kako će sa svojom obitelji ići na jedrenje duž hrvatske obale. Dobro je već poznato kako je Hrvatska postala nezaobilazno mjesto na karti kako turista tako i svjetskih glazbenika. U ožujku ovdje dolazi Andrea Bocelli, nakon njega nastupit će Andre Rieu, Iron Maideni i još dosta poznatih imena. Tako da očekuje nas dobra koncertna sezona, zabava i naravno uz sve to dobra promocija za našu zemlju.

Kako je to izgledalo u dvorani prije koncerta, pogledajte u našem video prilogu.

Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene