Gdje je 'zapelo'?

Obrušili se kritičari, on uzvratio: 'Ne želim biti ljigavi tip, ja sam gospodin!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi kritičari su se obrušili na najnoviji hit Robina Thickea 'Blurred Lines', a sada je pjevač uzvratio udarac.

Naime, neki kritičari su ga nazvali 'prenapadnim, prostačkim i preseksističkim', ali u intervjuu za BBC radio one Robin Thicke je rekao što misli o tome.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Vruća' fotka Lana progovorila: 'Znala sam da je njegova ruka na mojoj stražnjici!'

>> Kontroverzni hit: 'Prenapadan, prostački i preseksistički'!

'Stvarno ne želim biti neki ljigavi tip, ja sam gospodin, zaljubljen sam u istu ženu od tinejdžerskih dana – zašto bi radio nešto neprilično? Ne želim to. Za mene su 'Blurred Lines' pomicanje granica između muškarca i žene, poistovjetiti ih jedno s drugim. Druga strana pjesme je ponata kako su dobre i loše djevojke povezane, jer i svaka dobra djevojka ima malo karakternih crta loše, zar ne?', rekao je pjevač.

Nadodao je kako ga je upravo njegova žena, glumica Paula Patton, nagovorila da snimi i durgu verziju spota, gdje su manekenke gole – upravo taj video je maknut s Youtubea – jer je preseksi.

'Kad smo završili, meni je bila odlična verzija gdje su djevojke odjevena, i mislio sam kako ne trebamo imati drugu verziju s golim djevojka,a. Onda sam sve pokazao svojoj supruzi i manekenkama iz spota, koje su rekle kako trebamo objaviti i drugu verziju, da je jako seksi i cool', ispričao je Thicke.

Podsjetimo, kritičari su se posebno razljutili na scene u kojima Thicke šapće golim manekenkama na uho: 'Znam da to želiš', napisi 'Robin Thicke ima veliki penis' i dio pjesme: 'Dat ću ti nešto veliko što će tvoju stražnjicu podijeliti na dva djela'!

'Blurred Lines' je prvi singl njegovog novog istoimenog albuma. Thickeu je ovo šesti studijski album, a proslavio se prije nekoliko godina, kada je objavio 'Lost Without You'. U tom spotu je glumila i njegova supruga Paula Patton, široj javnosti poznata po ulozi u najnovijem nastavku 'Nemoguće misije'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene