Robert Pattinson trebao bi se naći u novoj ulozi Batmana.

Galerija


Miljenik žena i zvijezda "Sumrak sage", glumac Robert Pattinson najizgledniji je kandidat za ulogu Batmana u najnovijem filmu o istoimenom superjunaku, kojeg bismo u kinima trebali gledati 25. lipnja 2021. godine.

Vezani članci Emila Clarke (Foto: Instagram) To joj je iritantno! Kraljica Khaleesi otkrila zašto je odbila ulogu u najprovokativnijem filmu desetljeća Christian Bale (Foto: Screenshot) Opet nadmašio sam sebe: Drastične promjene izgleda njemu ne predstavljaju baš nikakav problem

Prema pisanju Daily Maila, 33-godišnji Britanac na korak je do potpisivanja ugovora nakon čega bi trebao naslijediti kolegu Bena Afflecka, kojeg smo posljednjeg gledali kao čovjeka šišmiša.

Vijest da Ben više neće biti dio projekta objavljena je u siječnju ove godine, a osim što je utjelovio glavnu ulogu superjunaka, radio je na njemu i kao pisac te redatelj. Već je tada najavljeno kako kreće potraga za mlađim Batmanom, odnosno mlađim Bruceom Wayneom.

Prema pisanju Varietyja, Pattinson još uvijek pregovara o uvjetima suradnje i vijest još uvijek službeno potvrđena ali upravo se on nalazi na samom vrhu izbora novog glavnog glumca. Dosad se šuškalo kako bi ulogu Batmana trebao preuzeti, također britanski glumac, 29-godišnji Nicholas Hoult.

Ben Affleck se u ulozi Batmana pojavio 2016. godine u filmovima "Batman v Superman: Dawn of Justice" i "Suicide Squad" te 2017. godine u "Justice League".

Među posljednjim filmovima koje je snimio Robert Pattinson je "The Lighthouse" s Willemom Dafoem koji će ovog vikenda biti premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu.

Svjetsku slavu i brojne obožavateljice diljem svijeta Robertu je donijela uloga vampira Edwarda Cullena u "Sumrak sagi", kojeg je glumio u svim nastavcima od 2008. do 2012. godine.

Internet gori od komentara na nastup Roka Blaževića: Je li trebao proći u finale Eurosonga?