Nakon skandala

Vjenčali se u tajnosti – ni obitelj nije znala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je bio optužen za prevaru, pojavile su se ove fotografije …

Robert F. Kennedy Jr. Prije nekoliko je tjedana optužen da je varao svoju zaručnicu sa Chelseom Chapman Kirwan. No, čini se da se Cheryl Hines ne obazire na tračeve i da su odlučili svoju vezu okruniti brakom.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

48-godišnju glumicu i slavnog američkog voditelja paparazzi su uhvatili u prisnom trenutku, ali jedan im je detalj posebno zapeo za oko – jednaki prsteni na lijevoj ruci, piše Radar Online.

Samo nekoliko dana nakon zlobnih tračeva, ova je par svima pokazao da se i dalje vole.

Američka glumica Cheryl Hines se na crvenom tepihu u Las Vegasu pokazala u barem 15-ak godina mlađem izdanju od njezinih stvarnih godina.

'Ne bi me iznenadilo da su to napravili na taj način. Sad su već neko vrijeme skupa', rekla je Helen Mosley , Hinesina pomajka.

'Čini se da Cheryl nije mogla dočekati da se uda za Bobbyja i postane Kennedy. Postala si je dobra s njegovim prijateljima i začepila uši na glasine o tračevima', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene