Neobično izdanje

Nema šanse da pogodite o kojem je glumcu riječ ispod ove opreme, bome se potrudio sakriti i zaštititi

Robert Downey Jr. (Foto: Screenshot) Robert Downey Jr. (Foto: Screenshot) screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Downey Jr. (Foto: Screenshot) Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) Robert Downey Jr. (Foto: Instagram) Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) +0 Robert Downey Jr. (Foto: Profimedia) Galerija

Robert Downey Jr. snimljen je u neobičnom izdanju dok je vozio bicikl ulicama Malibua.

Holivudski glumac Robert Downey Jr. nastoji ostati aktivan dok su u njegovom Malibuu na snazi još uvijek zaštitne mjere zbog koronavirusa. 55-godišnjak je snimljen kako vozi bicikl, no zapravo ga je rijetko tko uspio prepoznati i to zahvaljujući zaštiti koju je nabacio na sebe.

Glumac se tako sakrio ispod zaštitne kacige, maske, naočala i rukavica. Čak se i unatoč toplom vremenu i činjenici da se neki njegovi kolege već kupaju na tamošnjim plažama, odlučio za deblju jaknu što je samo pojačalo bizarnost njegove pojave i privlačilo pažnju. 

Robert je prije pojave pandemije promovirao seriju "Perry Mason", reboot popularne kriminalističke serije koja se prikazivala 50-ih i 60-ih godina. Prvotno je cijeli projekt bio zamišljen kao film no nakon što je potpisao ugovor za snimanje još dva filma "Osvetnika" njegova produkcijska kompanije je film pretvorila u seriju čija je premijera zakazana za 21. lipanj ove godine.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene